CURE DETALJI UŽASA U ŠKOLI: ZAVELA DJEČAKA I MJESECIMA GA SILOVALA

CURE DETALJI UŽASA U ŠKOLI: ZAVELA DJEČAKA I MJESECIMA GA SILOVALA

Link na izvornu vijest

CURE DETALJI UŽASA U ŠKOLI: ZAVELA DJEČAKA I MJESECIMA GA SILOVALA

Sudski dokumenti navode da je veza između njih započela tokom školske ekskurzije u jesen 2022., tokom koje je Schutte sjedila pokraj maloljetnika u autobusu, piše Daily Mail.

Dokumenti su otkrili detalje intimne veze između Schutte i učenika, koju je prijavila učenikova majka koja je sve rekla vlastima kada je saznala da je njezinog sina nedolično ljubila i dodirivala njegova srednjoškolska savjetnica.

PRIZNAO SVE

Učenik je tada priznao da je imao romantičnu i seksualnu vezu sa Schutte, koja je započela u njezinoj kući.

Schutte bi također navodno pozvala učenika u svoj ured tokom školskih sati, zbog čega je propuštao nastavu.

Dokumenti otkrivaju da se neprimjerena veza savjetnice i učenika nastavila čak i kada je nastava prekinuta za ljeto.

Njih su dvoje ostali u kontaktu preko aplikacija kao što su Canvas i Snapchat.

CURE DETALJI UŽASA U ŠKOLI: ZAVELA DJEČAKA I MJESECIMA GA SILOVALA

Navodni seksualni kontakt događali su se, između ostalog, u Schutteinom automobilu dok je bio parkiran ispred lokalnog supermarketa, njezinom domu, pa čak i učenikovoj spavaćoj sobi, dok je njegova porodica bila odsutna.

LJUBILI SE U NJENOJ KUĆI

Cijeli skandal je otkriven dok su se ljubili u njenoj kući. Sve to primijetio je član domaćinstva 35-godišnjakinje koji je uletio u prostoriju i potjerao tinejdžera.

On se tada sakrio iza automobila i čekao da po njega dođu roditelji kojima je sve priznao. Oni su otišli na policiju koja je idući dan pokucala na vrata Kelly Ann Schutte i odvela je.

Tužitelji tvrde da su na mobitelu pronađene fotografije i dokazi koji otkrivaju da su njih dvoje bili u vezi. Sudac je odredio 25.000 dolara jamčevine, a Kelly će po više članaka optužiti za seksualni napad na osobu mlađu od 16 godina, a prijeti joj i više godina zatvora.

Školski okrug Pennridge objavio je izjavu u kojoj otkriva da je Schutte suspendirana.

SUSPENZIJA DO ZAVRŠETKA ISTRAGE

U saopćenju se kaže da je okrug svjestan optužbi od jula, što je potaknulo odluku da se savjetnicu suspendira do završetka istrage.

U odgovoru na optužbe protiv Schutte, škola je objavila sljedeće:

  • Iako se suzdržavamo od donošenja preuranjenih prosudbi o postupcima člana osoblja koji se suočava s kaznenim progonom, ključno je ponoviti stav okruga protiv bilo kakvog neprikladnog kontakta između zaposlenika školskog okruga Pennridge i učenika. Takvo ponašanje se neće tolerirati.

(E.F. / SB / Daily Mail)

The post CURE DETALJI UŽASA U ŠKOLI: ZAVELA DJEČAKA I MJESECIMA GA SILOVALA first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?