PROMO/JP BH POŠTA SARAJEVO I NARODNO POZORIŠTE NASTAVLJAJU USPJEŠNE POSLOVNE SARADNJE

PROMO/JP BH POŠTA SARAJEVO I NARODNO POZORIŠTE NASTAVLJAJU USPJEŠNE POSLOVNE SARADNJE

Link na izvornu vijest

U vremenima izazova u oblasti kulture, prepoznali su važnost očuvanja i podrške Narodnom pozorištu Sarajevo kao nezaobilaznom dijelu naše kulturne baštine.

  • BH Pošta i Narodno pozorište Sarajevo ne dijele samo komšiluk. Imaju i mnogo toga zajedničkog u svome radu. Pokazali su i pokazuju snagu i vitalnost, da može se ipak “biti star, a biti mlad” – rekao je generalni direktor “JP BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo, dr. sci. Mirsad Mujić.
  • Ni Pozoriše ni Pošta nisu ustuknuli pred najezdom novih medija i tehnologija. I sada su tu. Pozorište s bogatim i inovativnim repertoarom, prisutno na domaćoj i međunarodnoj kulturnoj mapi. Pošta je tu s paletom usluga koja prednjači na domaćem i ne zaostaje na međunarodnom tržištu poštanskih usluga  – istakao je direktor Mujić.
  • S ponosom ističem da je saradnja s “JP BH POŠTA” važna za razvoj Narodnog pozorišta u njegovanju visoke kritičke kulture. Svaka društveno odgovorna kompanija poput BH Pošte treba da doprinosi zajedno sa umjetničkom produkcijom atmosferi Sarajeva čineći od našeg grada metropolu sa kulturnim i sportskim sadržajima kojim se možemo ponositi. Na tom fonu je naša saradnja pokazala izvrsne rezultate koje je prepoznala pozorišna publika i korisnici usluga BH Pošte – izjavio je direktor Narodnog pozorišta Sarajevo, Dino Mustafić.

Iz BH Pošte i Narodnog pozorište Sarajevo istakli su da se raduju daljnjem razvoju ovog plodonosnog partnerstva i uvjereni su da će zajedno postići još mnoge uspjehe u  promovisanju umjetnosti koja povezuje, edukuje i inspiriše.

The post PROMO/JP BH POŠTA SARAJEVO I NARODNO POZORIŠTE NASTAVLJAJU USPJEŠNE POSLOVNE SARADNJE first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?