25. rođendan Prodajnog centra Mališić Međugorje

25. rođendan Prodajnog centra Mališić Međugorje

Link na izvornu vijest

Cijenjeni kupci, ovog petka i subote, 17. i  18. 11. vaš omiljeni prodajni centar Mališić Međugorje slavi 25.rođendan.

Za vas smo pripremili dva dana odličnih akcijskih popusta u svim trgovinama, gastro iznenađenja, nagradno izvlačenje, kao i zabavu za naše najmlađe.

Što Vas očekuje prigodom 25.rođendana PC Mališić Međugorje?

U petak,17.11.od 16:00 -20:00 satina platou ispred prodajnog centra Mališić uživajte u besplatnom roštilju, uštipcima ili se zasladite fritulama,te glazbi uživo u Atrij resto&caffe-u od 18:30 sati.

Rođendan nastavljamo u slavljeničkom duhu i u subotu, 18.11.od 17:00 sati s izvlačenjem imena sretnih dobitnika u 1.nagradnom ciklusu nagradne igre PC Mališić Međugorje, gdje ćemo dodijeliti prvih 30 nagrada (glavna nagrada u 1.ciklusu 1.000,00 KM na Mališić card kartici +29 ostalih nagrada)

Nakon nagradnog izvlačenja proslavu nastavljamo dječjom zabavom s Lola klaunovima i maskotama Ninja kornjača,Iskra jednorog, Medo i Medvjedica, kao i bojanjem lica i modeliranjem balona,te rođendanskom tortom i muffinima za sve posjetitelje prodajnog centra Mališić.

A ROĐENDANSKI POPUSTI?

Rođendan ne možemo zamisliti bez rođendanskih popusta koji vas ovog petka i suboteočekuju u svim trgovinama, a kao dodatno iznenađenje ovog rođendana su posebno označeni artikli s popustom od čak 25 %!

Posjetite nas ovog petka i subote, 17. i 18.11.2023.g i proslavite 25.rođendan s nama!

Facebook: https://www.facebook.com/pcmalisic
Instagram: https://www.instagram.com/prodajni_centar_malisic

www.pc-malisic.ba

 

 

The post 25. rođendan Prodajnog centra Mališić Međugorje appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?