50 radnika tehnnološki višak u Ledu: Emotivnom objavom od svojih kolega koji su stvorili temelje ove firme oprostio se poslovođa

50 radnika tehnnološki višak u Ledu: Emotivnom objavom od svojih kolega koji su stvorili temelje ove firme oprostio se poslovođa

Link na izvornu vijest

50 radnika tehnnološki višak u Ledu: Emotivnom objavom od svojih kolega koji su stvorili temelje ove firme oprostio se poslovođa

Jučer je bio jedan od najtežih dana u životu za 50 bivših djelatnika tvrtke Ledo koji su proglašeni tehnološkim viškom. Bio je to njihov posljednji dan na dosadašnjem poslu.

Iako su se od svoje dosadašnje tvrtke, svoje druge kuće u kojoj su neki radili čak od 1997. godine, oprostili pjesmom, ta pjesma je samo skrila svu tugu, muku i razočaranje jučerašnjeg dana.

 

 

 

 

Od svojih dosadašnjih kolega emotivnom objavom oprostio se i njihov poslovođa Dražen Stojić, koji je također ostao bez posla.

Njegovu objavu i video rastanka prenosimo u nastavku:

„Ekipo moja, škvadro moja, teško je danas svima bilo, pogotovo kolegama koji su ovdje od 1997. godine, kolegama koji su doslovno svoj životni radni vijek ostavili u Ledu Čitluk, kolegama koji su stvorili temelje ove firme, koji su radili po 12 sati dosta godina i koji nisu znali šta znači imati slobodnu subotu a pogotovo nedjelju.

Slušajući vaše priče, a pogotovo gledajući vaše slike iz 90-ih godina gdje ste radili i gdje vas danas mnogi nismo mogli prepoznati na njima koliko ste se promijenili. Ne brinite previše jer ima onih koji znaju tko ste i što ste bili za Ledo.

U očima nekih maleni a u stvarnosti jako jako veliki, jer kuća se gradi od temelja, a temelj Leda Čitluk bili ste Vi! Vaše znanje i iskustvo ste prenosili na nas mlađe koji smo dolazili tu i koji smo puno toga mogli naučiti od Vas i neizmjerno Vam na tome Hvala!

Gledajući vas danas koliko ste tužni i razočarani zbog ovoga što vam se događa, a samo vam je malo godina ostalo do mirovine, ne brinite previše jer ima onaj gore koji vidi sve i koji će vaš trud rad i poštenje sigurno nagraditi, samo polako.

A mi mlađi idemo dalje kroz život, puni iskustva i znanja kojeg ste prenijeli na nas. Znam da će i meni nedostajati ona rečenica: šefe jesmo li danas uradili dobro?! Ma ne da ste radili dobro već ste uvijek prebacivali normu koja bi bila stavljena pred vas i samo mogu bit ponosan i što sam imao ovakvu ekipu, ekipu sa kojom sam mogao puno toga još napraviti, ali nažalost proizvodnja će se odvijati na nekim drugim lokacijama. Bez obzira na sve, vi možete biti ponosni jer ste ovu tvrtku doveli na velike visine i danas je jedna od najuspješnijih tvrtki u BiH!

Živi i zdravi mi svi bili, samo ponosno uz molitvu i vjeru u Boga idemo dalje!” – poručio je Stojić.

Brotnjo.info

Objava 50 radnika tehnnološki višak u Ledu: Emotivnom objavom od svojih kolega koji su stvorili temelje ove firme oprostio se poslovođa pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?