Poseban božićni glazbeni užitak u izvedbi imotskih glazbara

Poseban božićni glazbeni užitak u izvedbi imotskih glazbara

Link na izvornu vijest

Glazbeni događaj, glazbeni užitak u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Imotski, kojega Imoćani i njihovi brojni gosti čekaju godinu dana protekao je u izuzetno lijepoj atmosferi.

Riječ je o Božićno – novogodišnjem koncertu HPO Gradske glazbe Imotski, šesterostrukih prvaka Hrvatske na središnjem imotskom trgu.

Prepun trg, izvrstan repertoar i još bolja izvedba imotskih glazbenika pod dirigentskom palicom maestra prof. Ljubomira Glibote, izmamila je pljesak brojne publike. Nešto klasičnih skladbi, nešto prigodnih Božićnih uz također popularne marševe i polke za predstojeće Novogodišnje blagdane, izvrstan solo nastup Martine Bakić mlade i nadarene pjevačice grupe Centrifuga i aktualne natjecateljice u HRT-ovom showu The Voice, sve skupa učinilo je i ovaj koncert izvrsnim.

Prigodnom recitacijom i poklonima novi predsjednik glazbe Ivan Glibota Crni darivao je dugogodišnjeg bivšeg predsjednika glazbe gospodina Marka Brečića, te mu i zahvalio na nesebičnom radu pune trideset i dvije godine kao predsjednika glazbe, možemo slobodno kazati u njenim najslavnijim i zlatnim slovima zabilježenim trenucima.

No, mora se za kraj kazati i još nešto. Ovaj događaj na kojem smo vidjeli i mnoge goste iz Makarske, Splita, Sinja i drugih mjesta zaslužuje i još nešto, a to je obveznu sat i pol vremena zabranu prometovanja automobila ulicom Šetalište Stjepana Radića, jer ako se za neki nastup političara, ili daleko manje posjećen koncert , ili skup može zatvoriti promet i po nekoliko sati, ovaj koncert zaslužuje i tu pozornost. Nije baš lijepo da se uz izvrsno sviranje imotskih glazbenika koje bi poželjeli mnogo veći gradovi, čuju i zvukovi motora automobila, piše Radio Imotski.

Post Poseban božićni glazbeni užitak u izvedbi imotskih glazbara je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?