VOZAČ IZ BIH NALJUTIO AUSTRIJANCA: PRATIO GA DO KUĆE PA SE POTUKLI

VOZAČ IZ BIH NALJUTIO AUSTRIJANCA: PRATIO GA DO KUĆE PA SE POTUKLI

Link na izvornu vijest

VOZAČ IZ BIH NALJUTIO AUSTRIJANCA: PRATIO GA DO KUĆE PA SE POTUKLI

Naime, nakon prvobitne čarke u saobraćaju, neobazrivost vozača iz BiH je u toj mjeri razljutila Austrijanca, koji je odlučio da ga prati sve do kućnog praga. Tu, ispred kuće u kojoj živi mladić iz BiH, oni su se verbalno sukobili, a zatim i potukli.

Zatim je na lice mjesta došla policija i obojicu ih, iako povrijeđene, sprovela na saslušanje.

Međutim, u policijskoj stanici dolazi do novog incidenta. Naime, mlađi brat vozača iz BiH je došao u stanicu i verbalno napao Austrijanca prijetećim tonom, pa je ponovo moglo doći do fizičkog sukoba.

Na kraju je policija podnijela prijave protiv sva tri učesnika incidenta, uključujući i brata bh. vozača.

(N. novine)

The post VOZAČ IZ BIH NALJUTIO AUSTRIJANCA: PRATIO GA DO KUĆE PA SE POTUKLI first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?