Vlada HNŽ: Predsjednica Buhač ugostila rezidentnoga predstavnika UNDP-a u BiH

Vlada HNŽ: Predsjednica Buhač ugostila rezidentnoga predstavnika UNDP-a u BiH

Link na izvornu vijest

Vršitelj dužnosti rezidentnoga predstavnika UNDP-a u BiH Sylvain Merlen danas je, zajedno sa suradnicima, boravio u službenomu posjetu Vladi Hercegovačko-neretvanske županije gdje se susreo s predsjednicom Marijom Buhač.

Predsjednici je čestitao na imenovanju, iskazavši pripravnost za punu potporu u provedbi programskih smjernica koje su na tragu UNDP-ovih aktivnosti na razvojnom putu Bosne i Hercegovine i njezinih lokalnih zajednica.

Upoznavši izaslanstvo UNDP-a s aktualnim stanjem u Županiji, s posebnim naglaskom na tekuće aktivnosti oko izradbe konačnoga Prijedloga županijskoga proračuna i Programa rada Vlade u 2024. godini, predsjednica Buhač je naglasila kako rado prihvaća pruženu ruku u smislu intenziviranja suradnje kako kroz razmjenu iskustava, tako i kroz konkretne projekte kojima UNDP osigurava itekako dobrodošla sredstva za provedbu razvojnih programa.

Složili su se kako su razvoj i diversifikacija turizma, potom iskorištenje obnovljivih izvora energije i energetska učinkovitost, digitalizacija javne uprave te razvoj malih i srednjih poduzeća područja od zajedničkoga interesa i kako tu postoji iznimno velik potencijal za konkretne projekte. Merlen je podsjetio na to kako su aktivnosti UNDP-a u suglasju i s preporukama Europske unije i kako im je želja pružiti potporu razvoju lokalnih sredina u općem razvojnom procesu BiH na njezinu europskom putu.

Vlada HNŽ

The post Vlada HNŽ: Predsjednica Buhač ugostila rezidentnoga predstavnika UNDP-a u BiH appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?