Upozorenje! Stiže jača promjena vremena

Upozorenje! Stiže jača promjena vremena

Link na izvornu vijest

U petak i subotu stiže jača promjena vremena nad veći dio naše regije donoseći sa sobom nove oborine i osjetno zahlađenje.

Upozorava se da bi od drugog dijela petka do u nedjelju ujutro nad većim dijelom Jadrana i u Hercegovini mogla zapuhati jaka i olujna, povremeno orkanska bura.

U većem dijelu kopnene Hrvatske, zatim u Bosni i sjeveru Hercegovine od sredine petka do subote uvečer treba očekivati snježne oborine uz formiranje snježnog pokrivača od 4 do čak 30 cm.

Svakako treba napomenuti da bi snježnih oborina nošenih burom moglo biti u zaleđu srednje i južne Dalmacije te u većem dijelu nizinske Hercegovine, gdje se ponajprije u noći na subotu i subotu rano ujutro lokalno može formirati tanji snježni pokrivač od 1 do 5 cm.

U gorskim dijelovima regije lokalno može biti obilnijih snježnih oborina, a jak vjetar ponegdje može stvarati snježne smetove – piše prof. Zoran Zadro, urednik stranice Globalna klima i vrijeme.

The post Upozorenje! Stiže jača promjena vremena appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?