ZNAK – Nova pjesma grupe Terra Slaves

ZNAK – Nova pjesma grupe Terra Slaves

Link na izvornu vijest

Hercegovačka grupa Terra Slaves ovih je dana dovršila i izbacila još jednu pjesmu s albuma Velika nevolja.

Riječ je o pjesmi znakovitog naziva – Znak, koja je kao i druge pjesme s ovog tematskog albuma, nadahnuta retcima iz Biblije, posebno onim koji se odnose na Knjigu Otkrivenja.

Što se vizualnog dijela tiče, ovaj put se nije išlo na spot, već pjesmu prati zanimljiva kompilacija adaptiranih video materijala koji prate tematiku teksta.

Članovi benda su iz Čapljine, Ljubuškog i Čitluka a zvuk je prepoznatljiv po kombiniranju rock i metal zvuka s tradicionalnim hercegovačkim melosom i ojkanjem.

Tekst pjesme napisao je Mate Bevanda dok glazbu potpisuje cjelokupni bend na čelu s producentom Ivanom Bukovcem (studio Jaz), dok je Igor Beno zadužen za video izgled. Vokali su Mate Bevanda, Jure Jurković i Marija Prce a na basu je Dragana Majstorović.

Kako je čitav rad na albumu Velika nevolja vezan za studijsko snimanje i produciranje, mnogi se pitaju kada će Terra Slaves konačno negdje i zasvirati.

Problem je bio do sada bio nedostatak bubnjara i vodeće gitare, no i u tom pogledu bend se angažirao i u tijeku su probe s nekim novim članovima pa se nadaju da bi se u doglednom periodu i Terra Slaves mogao naći na živoj sceni.

Do tad uživajte u njihovim studijskim radovima.

 

Post ZNAK – Nova pjesma grupe Terra Slaves je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?