Polog: 5 bračnih parova zajednički proslavilo zlatni jubilej

Polog: 5 bračnih parova zajednički proslavilo zlatni jubilej

Link na izvornu vijest

U nedjelju 28. siječnja 2024. godine u župnoj crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije u Pologu pet bračnih parova zajednički je proslavilo svoje zlatne jubileje – 50 godina braka.

Misu zahvalnicu tim povodom predvodio je biskup mostarsko duvanjski mons.Petar Palić uz koncelebraciju župnika do.Pere Marića, don Marka Kutleše i don Ivana Zovke.

Karlo i Sofija Lasić (rođ.Vrljić), Mate i Marica Markić (rođ. Lasić), Frano i Ivanka Novak (rođ.Ivanković), Ante i Ankica Ramljak (rođ. Kožul) te Tomo i Ivica Zalar (rođ.Novak) svoje su sudbonosno da izrekli davne 1973. -1974. godine, a posebnost događaju dalo je i današnje sudjelovanje svećenika koji su ove bračne parove i uveli u bračne vode.

Biskup Petar, obraćajući se slavljenicima, ali i cijeloj zajednici, naglasio je važnost ovakvih događaja i primjera koji oni daju pogotovo u današnjem svijetu i okruženju.

Uz čestitke i pastirski blagoslov slavljenicima i njihovim obiteljima poželio je da u vjeri i zajedništvu dočekaju i dijamantni jubilej.

Post Polog: 5 bračnih parova zajednički proslavilo zlatni jubilej je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?