<div>Milošević: " title="
Milošević: "Vjerujem u uspjeh i plasman na Euro"
" decoding="async" />

Milošević: “Vjerujem u uspjeh i plasman na Euro”

Link na izvornu vijest

– U kontaktu sam s igračima, a u narednom periodu planiram putovanje u Njemačku i Tursku gdje igra dosta naših reprezentativaca. Tamo ću pogledati njihove utakmice i iskoristiti priliku da razgovaramo uživo. Uglavnom, svima smo predočili što u taktičkom smislu planiramo da radimo i vjerujem da ćemo spremno dočekati baraž – rekao je Milošević za portal Nogometnog saveza BiH.

– Zadovoljni smo trenutnom formom igrača, koji većinom igraju veoma dobro za svoje klubove. Međutim, sve je to relativno i najbitnije nam je da svi budu zdravi do baraža i da ih sve imamo na okupu u predstojećoj, veoma važnoj reprezentativnoj akciji – dodao je.

Na pitanje o eventualnim novim imenima u “A” timu selektor je rekao da tu može biti samo neko ime iz mlade reprezentacije ako bude trebalo popuniti neke praznine.

– Oni su budućnost ove reprezentacije i na njih računamo. Na proteklim okupljanjima smo provjerili nekolicinu novih igrača i imamo jasnu sliku što od koga možemo da očekujemo – rekao je Milošević.

Ističe da će i Anel Ahmedhodžić biti na raspolaganju u baražu.

– Kao što sam ranije rekao, priča oko njega je završena. Bitno je da bude zdrav u ožujku i na njega računamo u baražu – kazao je izbornik, koji smatra da bh. tim može ostvariti plasman na veliko natjecanje.

– Neće biti lako u baražu, pogotovo što nam je prvi protivnik veoma kvalitetna Ukrajina. Dobro je što igramo na domaćem terenu, nadam se dvije utakmice. Ovakav tip baraža je kompliciran i na jednu utakmicu sve je moguće. Vjerujem da možemo ostvariti uspjeh i plasirati se na Europsko prvenstvo. Sve smo podredili tome – zaključio je izbornik nogometne reprezentacije BiH Savo Milošević.

Komentirao je i prijateljski meč s Engleskom koji će biti odigran u lipnju.

– Dobra stvar za našu reprezentaciju je što je dogovoren meč s tako jakim i atraktivnim protivnikom kao što je Engleska. Takve utakmice ti uvijek pokažu gdje si u odnosu na najveće timove i predstavljaće veliko iskustvo, pogotovo za mlađe igrače. Međutim, taj meč je daleko i naša razmišljanja su sada usmjerena isključivo na ono što nas čeka u baražu – rekao je Milošević.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će saznati imena protivnika i u UEFA A Ligi nacija 8. veljače u 18 sati kad je zakazan žrijeb u Parizu.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?