Dječji vrtić Ljubuški proslavio 48. rođendan

Dječji vrtić Ljubuški proslavio 48. rođendan

Link na izvornu vijest

U Dječjem vrtiću Ljubuški  danas je sve bilo u slavljeničkom tonu. Odgajatelji i djeca priredili su zanimljivu predstavu, izložbu dječjih radova i prigodan domjenak, te su na taj način obilježili 48. rođendan vrtića.

Za najmlađe je ovo bio poseban doživljaj, stoga veselja i pjesme nije nedostajalo, kao ni rođendanske torte koju je vrtićanima darovao gradonačelnik Vedran Markotić.

Djeca i odgajateljice su kroz prigodnu svečanost proslave rođendana otkrile koga sve vole najviše na svijetu, objasnili zašto vole svoj grad i otpjevavali pjesme u čast našemu gradu i tako na svoj način čestitali rođendan, stoji u priopćenju Dječjeg vrtića Ljubuški.

Program je nastavljen na igralištu gdje je pripremljen prigodni domjenak.

Zahvaljujem djeci, roditeljima, bakama i djedovima, a posebno odgojiteljicama koje su osmislile program i marljivo radile s djecom, što je rezultiralo ovakvom proslavom u čast rođendana našeg vrtića.

„Koristimo ovu priliku da i našem osnivaču Gradu Ljubuškom čestitamo rođendan Grada i zahvalimo gradonačelniku Markotiću jer osluškuje naše potrebe i ideje, i financijski ih podupire.Na ovaj način kroz jaku suradnju uči nas da razvijamo partnerske odnose. Zahvaljujući tome, zajednički možemo planirati sve buduće korake, kroz koje ćemo kvalitetno i stručno još više obogatiti život naše djece koja postaju budućnost Ljubuškog“  kazala je ravnateljica vrtića Ana Bubalo.

Dodajmo i to kako je Dječji vrtić Ljubuški osnovan 1976. godine u sklopu Centra za socijalni rad, a bio je za te prilike suvremeno opremljen i potpuno je zadovoljavao neometano odvijanje predškolskog odgoja. Prva odgajateljica bila je Anka Zelić, a s njom je u poslijepodnevnoj smjeni brigu o djeci vodila medicinska sestra Iva Šunjić. Iduće godine osnovana je druga skupina koju su vodile odgajateljice Zdravka Tomić i Mediha Konjhodžić.

Radio Ljubuški

Objava Dječji vrtić Ljubuški proslavio 48. rođendan pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?