RAZGOVOR O PRIJATELJSTVU I AUTORSKIM PRAVIMA S KEMALOM HASIĆEM, SLAĐANOM MANDIĆ I EMIROM HALJKOVIĆEM

RAZGOVOR O PRIJATELJSTVU I AUTORSKIM PRAVIMA S KEMALOM HASIĆEM, SLAĐANOM MANDIĆ I EMIROM HALJKOVIĆEM

Link na izvornu vijest

Za vas pripremili posebno intrigantnu emisiju, obogaćenu osvrtom na autorska i srodna prava. Razgovarali smo o značaju ove teme za muzičare, autore i izdavače, istražujući kako se ova pitanja odražavaju na muzičku industriju.

Uzbuđeni smo što smo u studiju ugostili dva sjajna muzička gosta – Kemala Hasića i Slađanu Mandić i direktora Fonograma Emira Haljkovića.

Razgovarali smo s njima o svim aspektima njihovih karijera, istražujući prijateljstvo na estradi, ali i osvrt na težak posao kojim se bave. Koliko je zaista teško biti muzičar? Kroz koje izazove prolaze na svom umjetničkom putu?

Pored toga, dotakli smo se i važnosti domaće muzike za našu državu i privredu.

Koliki je njen doprinos kulturnom identitetu i ekonomiji? Saznaćemo kako muzika oblikuje našu svakodnevicu i donosi radost, ali i podršku umjetnicima koji je stvaraju.

Ne propustite ovu fascinantnu emisiju punu muzičkih tonova, razgovora o umjetničkom stvaralaštvu i važnosti autorskih prava. Kemal Hasić, Slađana Mandić i mnogi drugi zanimljivi segmenti vas očekuju u subotu 24.2.2024.godine u Hayat Production Show!

The post RAZGOVOR O PRIJATELJSTVU I AUTORSKIM PRAVIMA S KEMALOM HASIĆEM, SLAĐANOM MANDIĆ I EMIROM HALJKOVIĆEM first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?