OVAJ MALIŠAN IMA SAMO DVA MJESECA, A VEĆ JE INTERNET SENZACIJA ZBOG SVOJE FRIZURE

OVAJ MALIŠAN IMA SAMO DVA MJESECA, A VEĆ JE INTERNET SENZACIJA ZBOG SVOJE FRIZURE

Link na izvornu vijest

OVAJ MALIŠAN IMA SAMO DVA MJESECA, A VEĆ JE INTERNET SENZACIJA ZBOG SVOJE FRIZURE

U slučaju dvomjesečnog Navina iz Engleske situacija je drugačija. Dječak je postao zvijezda na društvenim mrežama upravo zbog svoje guste kose i neobične frizure, zbog koje izgleda kao mali gospodin.

Rođen s gustom kosom i elegantnim razdjeljkom sa strane, ovaj mališan je izazvao pravu pometnju na društvenim mrežama, gdje ga ljudi upoređuju s poznatim ličnostima poput Donalda Trampa, Marka Volberga.

Njegova majka otkriva da je tokom trudnoće s Navijem patila od ekstremne kiseline u stomaku, ali nije ni slutila da će na svijet donijeti dječaka s toliko gustom kosom. Čak je i njen partner bio iznenađen količinom kose koju je mali Navi imao već pri rođenju.

  • Moj partner se stalno šali da je ljubomoran na Navija što ima toliko kose – komentariše dječakova mama kojoj je maleni Navi treće dijete.

Kako navodi britanski Miror, njena prva beba rođena je bez kose, dok je druga imala „nešto malo kose“, poput većine beba, dok je Navi postao atrakcija upravo zbog svoje frizure.

  • Kad sam bila na ultrazvuku, vidjela sam njegovu kosu na snimku i rekla da je prilično duga. Ipak, nisam se nadala da će biti ovoliko duga. Navi je došao na svijet s razdjeljkom sa strane i savršeno stilizovanom kosom – kaže Navijeva majka.

Ona je podijelila fotografije i videosnimke svoje najmlađe bebe, što je izazvalo lavinu urnebesnih komentara na društvenim mrežama. Njegova frizura je prozvana “Benedikt Babybatch” i upoređena je s frizurama prosječnih muškaraca srednjih godina, što je izazvalo smijeh i divljenje među pratiocima.

The post OVAJ MALIŠAN IMA SAMO DVA MJESECA, A VEĆ JE INTERNET SENZACIJA ZBOG SVOJE FRIZURE first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?