Posušje s igračem manje u sudačkoj nadoknadi šokiralo Slogu za pobjedu

Posušje s igračem manje u sudačkoj nadoknadi šokiralo Slogu za pobjedu

Link na izvornu vijest

HŠK Posušje je pobijedio Slogu iz Doboja 2:1 na stadionu Mokri Dolac i tako skoro osigurao najveći uspjeh u povijesti kluba od kada se igra Premijer liga, odnosno došao do petog mjesta.

Bila je to utakmica u kojoj je Posušje stalno napadalo. Posebno u prvih dvadeset minuta kada su se redale prilike pred golom gostiju, ali neprecizni su bili Rozić i Mandić. Na odmor se otišlo bez golova.

Odmah na početku drugog povremena u 47. minuti kazneni udarac za domaćina, a precizan sa bijele točke bio je Boban.

Inicijativa Posušja se nastavila, ali bez konkretnih prilika. Onda šok. Velika greška Brkovića koji nesmotreno vraća loptu svome golu i daje je u noge gostujućem napadaču koji se sam sjurio prema vrataru Galiču, ali ga s leđa ruši Vrgoč koji za taj start dobija crveni karton. S jedanaest metara precizan je Prdragović.

Unatoč igraču manje plavo-bijeli nisu posustajali već su pokušavali doći do vodstva. Pokušaji su se isplatili u trećoj minuti sudačke nadoknade kada prekrasan gol za pobjedu postiže Maglica.

Ovom pobjedom Posušje je ostalo na petom mjestu s tri boda više od Sloge i boljim međusobnim omjerom što mu u posljednja dva kola daje velike šanse da ostvari najbolji plasman otkada se igra Premijer liga.

U sljedećem kolu Posušje gostuje kod Sarajeva, a uspješnu sezonu završiti đe utakmicom protiv fenjeraša Zvijezde.

Posušje. Net/Foto : HŠKP

Objava Posušje s igračem manje u sudačkoj nadoknadi šokiralo Slogu za pobjedu pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?