STAND-UP SHOW: Škiljo iz Splita otvara Posuško lito 2024.

STAND-UP SHOW: Škiljo iz Splita otvara Posuško lito 2024.

Link na izvornu vijest

Kulturno-zabavna i športska manifestacija 𝐏𝐨𝐬𝐮š𝐤𝐨 𝐥𝐢𝐭𝐨 2024. ove godine počinje sa smijehom!

Naime, 𝗦𝗽𝗹𝗶𝗰𝗸𝗮𝗦𝗰𝗲𝗻𝗮 prvi put gostuje u 𝐏𝐨𝐬𝐮š𝐣𝐮, a tom prilikom stiže popularni komičar 𝗝𝗼𝘀𝗶𝗽 Š𝗸𝗶𝗹𝗷𝗼 koji izvodi svoj stand-up show “𝗧𝗼 𝗷𝗲 𝘁𝗮 š𝗲𝗺𝗮”!

“𝗧𝗼 𝗷𝗲 𝘁𝗮 š𝗲𝗺𝗮” je show koji će obilovati crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama ispričat će vam kroz sat i pol showa, a na vama je da dođete i nasmijete se!

Čoviku se puno toga motalo po glavi kroz više od devet godina otkako nastupa kao stand-up komičar, a sve to stavlja pred vas na ovoj izvedbi.

𝐕𝐢𝐝𝐢𝐦𝐨 𝐬𝐞 𝐮 𝐩𝐞𝐭𝐚𝐤 𝟏𝟕.𝟎𝟓. 𝐮 𝟐𝟎 𝐬𝐚𝐭𝐢 𝐮 𝐊𝐢𝐧𝐨 𝐝𝐯𝐨𝐫𝐚𝐧𝐢 𝐏𝐨𝐬𝐮š𝐣𝐞!

Ulaz je besplatan.

Objava STAND-UP SHOW: Škiljo iz Splita otvara Posuško lito 2024. pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?