Oldtimeri iz deset država izazvali veliko zanimanje u Čitluku

Oldtimeri iz deset država izazvali veliko zanimanje u Čitluku

Link na izvornu vijest

Oldtimeri iz deset država izazvali veliko zanimanje u Čitluku

Čitluk je danas ugostio vozače više od stotinu oldtimera iz deset država. Uz vlasnike starih automobila iz BiH i obližnjih država u skupu pod nazivom „Oldtimer tour broćanskog vinogorja” sudjelovali su i vozači iz nekoliko udaljenijih europskih država, sva na poziv Oldtimer kluba Mostar, koji je skup organizirao u sklopu programa proslave Dana općine Čitluk.

Sudionici skupa ponosno su na Broćanskom trgu pokazali svoja vozila, a vozila iz prošlog stoljeća izazvala su veliko zanimanje kod Brotnjaka.

Cijeli događaj zamišljen je kao mnogo više od revije brižno očuvanih automobila, pa su sudionici skupa imali priliku kušati broćanska vina i djelić hercegovačke gastronomske ponude. Dakle, organizatori su cijeli događaj osmislili s ciljem jačanja i promocije turističke ponude i posebne kulture koju gaje zaljubljenici u stara vozilo, što je i istaknuo Zdravko Vidović, predsjednik Oldtimer kuba Mostar.

Kako je cijeli događaj organiziran uz pokroviteljstvo i potporu Općine Čitluk, vinarija, gospodarstvenika i prijatelja Oldtimer kluba Mostar, Zdravko Vidović i Bernard Ćavar uručili su pokroviteljima i podupirateljima prigodne zahvalnice, nakon čega su vlasnici oldtimera svoje automobile odvezli u Čapljinu, kako bi i u gradu na Neretvi pokazali širok spektar vozila koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

The post Oldtimeri iz deset država izazvali veliko zanimanje u Čitluku appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?