NAJAVA: 21. Ivandanjski turnir u Ružićima

NAJAVA: 21. Ivandanjski turnir u Ružićima

Link na izvornu vijest

Ružići će ponovno biti poprište sportskih uzbuđenja jer se i ove godine održava 21. Ivandanjski turnir na školskom igralištu kod Osnovne škole.

Nogometno nadmetanje, koje će pratiti ljubitelji sporta, održat će se u seniorskoj i dječijoj konkurenciji. U kategoriji dječjeg uzrasta natjecat će se juniori (2007./2008.), kadeti (2009./2010.), i početnici (2011., 2012., 2013. i mlađi).

Za juniore i kadete, uplata po ekipi iznosi 50 KM, s pobjedničkom nagradom od 70% od uplate te drugoplasiranom ekipom koja osvaja 30%. Prijaviti se možete na telefone: 063 550 750 za juniore, 063 603 049 za kadete, te isti broj za početnike.

U seniorskoj konkurenciji, ove godine će biti dozvoljen jedan strani igrač po ekipi, što obećava još veću napetost. Ekipe se mogu prijaviti na broj 063 471 830.

Prijave su otvorene do 4. lipnja, a turnir počinje 6. lipnja. Organizatori su pripremili bogate nagrade, medalje i pehare za sve uzraste.

U sklopu turnira održat će se tradicionalni turnir u boćanju, otvoren za sve uz jednog profesionalnog igrača po ekipi. Prijave su također otvorene na broj 063 471 830 uz uplatu od 50 KM po ekipi.

Nije samo nogomet u ponudi, već i turnir u beli. Prijave za ovaj turnir se vrše na broj 063 443 833 uz istu uplatu od 50 KM po ekipi.

Organizatori pozivaju sve da se pridruže i uveličaju 21. obljetnicu Ivandanjskog turnira te uživaju u odličnom druženju u Ružićima.

Finalna večer turnira bit će 24. lipnja na blagdan sv. Ivana Krstitelja, zaštitnika župe Ružići.

grude-online.info

Post NAJAVA: 21. Ivandanjski turnir u Ružićima je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?