FOTO: Derbi utakmice između Gruda i Međugorja završila neriješeno

FOTO: Derbi utakmice između Gruda i Međugorja završila neriješeno

Link na izvornu vijest

U Grudama je u srijedu pred oko 150 gledatelja odigrana derbi utakmica 31. kola između Gruda i Međugorja, odnosno prve i treće momčadi na ljestvici Omladinske lige Bosne i Hercegovine – grupa Jug.

Međugorje je povelo već u 12. minuti igre, a strijelac je bio Filip Miličević. U 49. minuti iz kaznenog udarca za HNK Grude Antonio Ćorluka smanjio je rezultat na 1:1.

Za HNK Grude igrali su: Jakov Boban, Mihael Palac, Stipe Alpeza, Jakov Leko, Ivan Katura, Jakov Markota, Petar Čuljak, Lovre Miloš, Marko Alpeza, Ivano Pejić, Antonio Ćorluka. Pričuve: Ivan Iličić, Matej Zadro, Mirko Marijanović, Mateo Milas, Frano Grubišić, Karlo Kondžo. Trener: Miro Primorac.

Za NK Međugorje: Matej Marić, Ivano Bradvica, Luka Krešić, Petar Soldo, Pavo Kelava, Filip Miličević, Ivan Vasilj, Niko Biokšić, Renato Žilić, Adrijano Šarić, Petar Marić. Pričuve: Fran Miloš, Filip Zovko, Domagoj Šunjić. Trener Sejo Rebac.

Nakon odigranih utakmica 31. kola, Međugorje se i dalje nalazi na prvom mjestu s 59 bodova, drugi je NK Troglav s 57 bodova, a Grude su na trećem mjestu s 53 boda.

Kadeti Gruda u idućem kolu gostuju u Tomislavgradu kod HNK Tomislava. Utakmica je zakazana za ponedjeljak 03.06.2024. godine u 14:30 sati.

Post FOTO: Derbi utakmice između Gruda i Međugorja završila neriješeno je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?