Uhićena četiri Mostarca koja su Ljubušaku (32) tuđili Mercedes, pretukli ga i odvezli u Kruševo

Uhićena četiri Mostarca koja su Ljubušaku (32) tuđili Mercedes, pretukli ga i odvezli u Kruševo

Link na izvornu vijest

Uhićena četiri Mostarca koja su Ljubušaku (32) tuđili Mercedes, pretukli ga i odvezli u Kruševo

U Mostaru su u dva navrata izvršena razbojništva u kojima su oštećene osobe iz Sarajeva i Ljubuškog, a policija je uhitila četiri osobe osumnjičene za ova kaznena djela.

Dana 29.5.2024. godine Policijskoj upravi Mostar obratio se E. K. (1986.) iz Sarajeva te prijavio kako se negdje na području Vrapčića kod Mostara zaustavio sa svojim putničkim motornim vozilom (PMV) kako bi napravio pauzu i odmorio se od vožnje. Nedugo nakon toga, iza njega se zaustavilo drugo vozilo tamne boje nepoznate marke iz kojeg su izašle tri nepoznate osobe i od kojih je jedna osoba bila naoružana pištoljem.

Krađa i nanošenje tjelesnih ozljeda

Od osobe E. K. otuđili su mobilni telefon marke ‘Iphone’. Ovom prilikom jedna od navedenih nepoznatih osoba je udarcima pištoljem nanijela tjelesne ozljede oštećenom nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu.

Otuđili vozilo, pretukli ga i odvezli u Kruševo

Dana 31.5.2024. godine G. H. (1992.) iz Ljubuškog prijavio je kako su mu tijekom noći 30./31.5.2024. godine u mjestu Zaton (Mostar) uz magistralnu cestu M-17 tri nepoznate osobe uz prijetnju oružjem oteli njegovo vozilo marke Mercedes, C klase, te istog uz upotrebu sile odveli u naselje Vrapčići gdje su ga pretukli i otuđili osobne stvari, da bi ga u jutarnjim satima odvezli u mjesto Kruševo te ga izbacili iz vozila i ostavili pored puta s teškim ozljedama.

Uhićeni počinitelji

Dana 31.5.2024. godine službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije (HNŽ) su na osnovu prijava i prikupljanjem operativnih saznanja, izvršili identifikaciju, lociranje i lišenje slobode počinitelja ova dva kaznena djela ‘razbojništvo’.

Ovom prilikom slobode su lišeni  M.B. (1998.), Š.B. (2002.), M.B. (2006.) i H.B. (2003.), svi iz Mostara, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije za Hercegovina.info.

Pretres kuće

Po naredbi Općinskog suda Mostar, izvršen je pretres kuće koju su koristile osobe lišene slobode, gdje su tom prilikom pronađena sredstva koja su korištena u izvršenju predmetnih kaznenih djela, jedna automatska puška, jedan pištolj, kao i sredstva koja su pribavljena izvršenjem kaznenih djela. Navedeni predmeti su oduzeti i pohranjeni u Sektoru kriminalističke policije.

S cjelokupnim događajem je upoznat postupajući tužitelj županijskog Tužiteljstva Mostar.

Objava Uhićena četiri Mostarca koja su Ljubušaku (32) tuđili Mercedes, pretukli ga i odvezli u Kruševo pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?