Otkrijte podvodni svijet s ronilačkim klubom SEUH!

Otkrijte podvodni svijet s ronilačkim klubom SEUH!

Link na izvornu vijest

Postanite certificirani ronilac otvorenih voda! Želite li istražiti potopljene brodove, otkriti neistražene morske dubine i uživati u čarima podvodnog svijeta?

Sportsko ekološka udruga Hercegovina (SEUH) nudi vam priliku da sudjelujete u tečaju ronjenja za R1 kategoriju – Open Water Diver.

Tečaj će se održati od 25. do 29.06.2024. godine, pružajući vam priliku da pod vodstvom iskusnih instruktora savladate sve vještine potrebne za sigurno ronjenje.

Praktične lekcije održavat će se 25., 26. i 27.06. na bazenu Daleka Obala u Mostaru od 18 sati. Nakon uspješno položenog online teorijskog dijela, prvi zaron će se održati 28.06. na rijeci Trebižat, gdje ćete primijeniti stečena znanja u stvarnom okruženju. Završni dio tečaja održat će se 29.06. na moru u Neumu, nakon čega stječete certifikat ronioca otvorenih voda po SSI ronilačkoj organizaciji, omogućavajući vam ronjenje do 20 metara dubine bilo gdje u svijetu.

Cijena tečaja iznosi 400 KM, dok je godišnja članarina 50 KM. Kao članovi kluba, imat ćete mogućnost korištenja klupske opreme za organizirane zarone.

Prijave su otvorene do 20.06.2024. godine na e-mail adresu: [email protected].

Za sve dodatne informacije, upite možete se obratiti na istu mail adresu.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite!

Nadamo se da ćete nam se pridružiti, postati članovi SEUH-a i zajedno s nama istraživati magične dijelove podvodnog svijeta, istovremeno doprinoseći očuvanju našeg podmorja.

Post Otkrijte podvodni svijet s ronilačkim klubom SEUH! je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?