<div>Plenković: " title="
Plenković: "Ohrabrujemo izbornika Dalića i Vatrene kako bi ostvarili rezultate koji će razveseliti narod"
" decoding="async" />

Plenković: “Ohrabrujemo izbornika Dalića i Vatrene kako bi ostvarili rezultate koji će razveseliti narod”

Link na izvornu vijest

On se osvrnuo na ključne događaje prošlog tjedna. Zadovoljan je rezultatima izbora ali to je i za očekivati, pogotovo ako znamo da je njegova stranka osvojila šest od ukupno 12 zastupničkih mjesta koja nam pripadaju u EU parlamentu. 

Ipak, bez obzira na uspjeh, ne nije moguće zanemariti da je izlaznost bila sramotno niska, svega 21 posto. “Vjerojatno je to bila zasićenost zbog toksične atmosfere zbog parlamentarnih izbora, kao što je slabijoj izlaznosti doprinijela priča o primanjima eurozastupnika, ali i lijepo vrijeme. Ipak, rezultati su pokazatelj snage pojedinih političkih snaga”, izjavio je Plenković.

Kad već ne ide izlaznost ide iskorištenost EU fondova. Kaže Plenković, stopostotna je iskorištenost europskih sredstava: “Mehanizmi su se dobro organizirali i izviještili. Naš plus u smislu sredstava koja smo povukli iz europskog proračuna i uplatili su takva da smo 15 milijardi eura u plusu.”

Pri kraju uvodnog obraćanja, gdje nije spominjao samozapaljenje muškarca na Markovom Trgu, osvrnuo se na ono što svi iščekuju. Vatreni su u Njemačkoj, prvenstvo samo što nije krenulo a tu su i Vatreni koji će zaigrati sa Španjolskom već u subotu.

“Ohrabrujemo izbornika Zlatka Dalića i njegove izabranike kako bi ostvarili rezultate koji će razveseliti narod”, zaključio je Andrej Plenković. Podsjetimo, premijer je posjetio izbornika Dalića i igrače u Rijeci prošlog tjedna za vrijeme priprema za veliku smotru najboljih europskih reprezentacija. 

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?