VIDEO Poslušajte nadahnutu propovijed na Humcu koja je mnoge oduševila i rasplakala

VIDEO Poslušajte nadahnutu propovijed na Humcu koja je mnoge oduševila i rasplakala

Link na izvornu vijest

VIDEO Poslušajte nadahnutu propovijed na Humcu koja je mnoge oduševila i rasplakala

Večernju svetu misu na blagdan svetog Ante na Humcu predvodio je franjevac fra Ivan Slišković na službi u Čitluku.

Njegova propovijed mnoge je oduševila, rasplakala, duboko dirnula te potaknula na razmišljanje, kako ja doživljavam Božju riječ, da li se mijenjam nakon što hodočastim sv. Anti, nasljedujem li njegov primjer, postajem li slični njemu ili ostajem isti? Molim li se Duhu Svetom? Da li se stidim svjedočiti svoju vjeru pred drugima?

Sveti Ante je bio zahvaćen Duhom Božjim, vatrom Duha Svetoga rekao je fra Ivan te dodao: On je svjedočio za Krista, ne samo riječju, jezikom nego djelom i životom!” Za koga ja svjedočim, bojim li se ja svjedočiti za Isus Krista? Jesam li ja zapaljen vatrom Duha Svetoga?

 

Objava VIDEO Poslušajte nadahnutu propovijed na Humcu koja je mnoge oduševila i rasplakala pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?