Dalić: Prelako smo primili golove i djelovali nemoćno

Dalić: Prelako smo primili golove i djelovali nemoćno

Link na izvornu vijest

Izbornik Zlatko Dalić nakon teškog 3:0 poraza od Španjolske na otvaranju Europskog prvenstva, iznio je svoje dojmove.

– Naravno da nismo otvorili kako treba, čestitam Španjolskoj na pobjedi. Nismo bili na nivou, bez energije i agresije. Prvih 15 minuta smo se mučili, potom smo se posložili, malo preuzeli posjed i nekakvu igru. Međutim, primili smo gol iz netipične greške. Otvarali smo se i dobili gol. To je bilo zaista, zaista loše. Ono što je najgore, primimo u sudačkoj nadoknadi primimo gol iz kornera. Nismo si to smjeli dopustiti, utakmica je tada bila riješena. To je dokazalo koliko smo bili dekoncentrirani i bez energije.

Zašto smo igrali loše, je li se pogriješilo u pripremi?

– Analizirat ćemo, bili smo predaleko od igrača, niti blizu što je bilo kroz treninge i ove dvije utakmice. Dali smo protivniku puno vremena i prostora, to je ono što te kazni. Zaista nismo bili dobri, zakazali smo u tom segmentu. Ružan poraz, premalo agresije, premalo duela, djelovali smo nemoćno.

Kakva je bila ideja s izmjenama?

– Htjeli smo dati Perišiću da igra u ovakvoj, teškoj utakmici, da njega vidimo što može, da ga pripremamo za ono što slijedi. Htjeli smo odmoriti Luku i Kovačića, imamo za nekoliko dana sljedeću utakmicu.

– Prelako smo primili golove, iz nekakvih olakih situacija i loših reakcija. Mi nismo zabili penal, nismo se nikako uspjeli vratiti u utakmicu.

Slijedi Albanija.

– Dvije su utakmice do kraja grupne faze. Moramo se okrenuti prema tome i tražiti dvije pobjede, zaključuje. 

Objava Dalić: Prelako smo primili golove i djelovali nemoćno pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?