Trgovački div iz Dalmacije vabi buduće srednjoškolce: ‘Plaćat ćemo vam 220 eura stipendije mjesečno i posao kad završite za ovo zanimanje!‘

Trgovački div iz Dalmacije vabi buduće srednjoškolce: ‘Plaćat ćemo vam 220 eura stipendije mjesečno i posao kad završite za ovo zanimanje!‘

Link na izvornu vijest

Trgovački div iz Dalmacije vabi buduće srednjoškolce: ‘Plaćat ćemo vam 220 eura stipendije mjesečno i posao kad završite za ovo zanimanje!‘

Razmišljaš o odabiru srednje škole? Privlači te rad s ljudima? Zainteresiran si za mogućnost zaposlenja odmah po završetku školovanja? Upiši zanimanje mesar i postani Tommy stipendist!

Na taj način trgovački div iz Dalmacije privlači osmaše da se obrazuju za ovo deficitirano zanimanje, a vjerujemo da će im financijski poticaj biti itekako primamljiv. 

– Kao maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji prepoznajemo važnost ljudskih resursa kao ključnog faktora za postizanje uspjeha i održavanje konkurentnosti na tržištu. Kontinuirani razvoj poslovanja i širenje prodajne mreže stvaraju potrebu za stručnim kadrovima u Tommyju. Provodeći politiku upravljanja ljudskim resursima nastojimo privući mlade i obrazovane kadrove svih profila koji su potrebni za uspješno odvijanje poslovnih procesa. Sukladno tome, uspostavljena je suradnja sa srednjom školom Braće Radić iz Kaštel Štafilića u sklopu koje ćemo stipendirati učenike koji se školuju za zanimanje mesar u iznosu od 220€ mjesečno tijekom trajanja školske godine. Nakon završetka školovanja, učenicima se pruža prilika za stalno zaposlenje i profesionalni razvoj u Tommyju – piše na stranicama Tommyja.

Uvjeti i način prijave dostupni su OVDJE.

 

Objava Trgovački div iz Dalmacije vabi buduće srednjoškolce: ‘Plaćat ćemo vam 220 eura stipendije mjesečno i posao kad završite za ovo zanimanje!‘ pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?