Još jedan poznati lanac brze hrane stiže u BiH

Još jedan poznati lanac brze hrane stiže u BiH

Link na izvornu vijest

Taco Bell, poznati brend meksičke brze hrane, u kolovozu otvara svoj prvi restoran na tržištu Bosne i Hercegovine, saznaje Klix.ba.
Pored Rumunjske, riječ je o prvim objektima ovog brenda u regiji.

Kao dio Yum! Brands grupe, Taco Bell jedan je od vodećih svjetskih restorana brze hrane. Najpoznatiji je po ukusnim tacosima i burritosima, ali i drugim meksičkim specijalitetima s “hrabrim” kombinacijama okusa, kvalitetnim sastojcima te sjajnim odnosom cijene, kvalitete i usluge.

Njegovu popularnost dodatno potiče i NBA zvijezda LeBron James, koji je zaštitno lice restorana te redovno promovira ponudu “Taco Tuesday”, koja podrazumijeva promotivne cijene Taco Bell specijaliteta utorkom, pojedinačno ili u sklopu menija.

Sve to su razlozi zašto ovaj lanac samo tjedno privuče preko 40 milijuna u više od 8.500 svojih restorana u širom svijeta. Stoga, zasigurno je vijest da brend sada otvara svoja vrata i u glavnom gradu BiH.

Kako Klix.ba saznaje, prvi objekt će biti lociran na Ilidži i njegovo otvorenje očekuje se početkom kolovoza. Drugi restoran trebao bi otvoriti svoja vrata već na jesen, početkom listopada, u centru Sarajeva.

Prvim objektom u BiH, Taco Bell najavljuje ne samo dolazak u našu zemlju, nego i širenje u zemlje regije, a dok se to ne realizira posjetitelji će u Sarajevu moći probati Crunchy Taco, burritose, quesadille, nachose kao i čuveni Crunchwrap Supreme – što su neki od najpoznatijih specijaliteta ovog lanca.

Kako je priopćio Taco Bell tim u BiH, objekt će biti namijenjen svim naraštajima, ali prvenstveno će se prilagoditi mladima. Ističu da će ovo mjesto biti savršeno za proslavu rođendana, okupljanje tinejdžera i neobičnu klopu suvremenih okusa, dok će mnogi tamo moći uživati i u savršenom “radnom doručku” ili obiteljskim okupljanjima.

Dolazak ovog popularnog lanca donijeti će novu dimenziju brze hrane u Bosnu i Hercegovinu, dodatno obogaćujući gastronomsku ponudu zemlje, ali i privlačeći ljubitelje meksičke kuhinje svih generacija.

S nestrpljenjem očekujemo svoje goste i njihove prve dojmove nakon što isprobaju neka od jela s menija, poručio je Taco Bell tim.

Post Još jedan poznati lanac brze hrane stiže u BiH je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?