Ana Bavrka i Tomislav Cvitanušić pričali o tome kako doista živjeti u skladu s prirodom

Ana Bavrka i Tomislav Cvitanušić pričali o tome kako doista živjeti u skladu s prirodom

Link na izvornu vijest

Ana Bavrka i Tomislav Cvitanušić pričali o tome kako doista živjeti u skladu s prirodom
U prekrasnom ambijentu najdragocjenijeg bisera Bosne i Hercegovine, vodopadu Kravica organiziran je još jedan Secret dinner pod nazivom “Nature is Future”.
 
Kako se uživa u skladu s prirodom, osnažuje um i tijelo, posvećuje trenucima mira i tišine uz pažljive odluke u životu, birane namirnice i zdrav način života vidjeli smo kroz pomno osmišljen event. Kroz cijelo događanje uzvanike je vodila Ana Bavrka, poznata voditeljica koja je oduvijek zagovornica zdravog načina života i fitnessa.
 
Tomislav Cvitanušić je svojom inspirativnom i hvale vrijednom pričom potakao sve prisutne na razmišljanje o današnjem urbanom načinu života i posljedicama koje nosi. Zatim se prisutnima obratila i Marijana Zubac, osnivačica NutriCentra Mostar. Kako je rekla iz vrlo opravdanih i objektivnih razloga, susrećući se svakodnevno s problematkom koju čuje od svojih pacijenata, koji gradeći svoju karijeru i prateći nemilosrdni životni ritam, često na tom putu izgube sebe.
 
Odlučila je upravo zbog takvih saznanja i iskustva napraviti, a usklopu eventa i predstaviti svoj prvi i jedinstveni „Vodič za zaposlene ljude“, želeći na ovaj način potaknuti svakog pojedinca da u jednom danu uzme deset minuta za sebe s ciljem da se osvrne oko sebe, otpusti nakupljeni stres i krene misliti i raditi na sebi i za sebe. U vodiču se nalaze korisne smjernice za koji svaki pojedinac može izdvojiti minimalno vrijeme u svom danu i svjesno jesti zdravije i nutritivno bogate namirnice.
 
Sam event je održan u kompleksu Zona Sun i Fun koji je smješten ispod vodopada Kravica gdje su na šarmantnoj i ugodnoj terasi uz nezaboravan pogled na slap, impresivan, lampicama i bogatim dekoracijama uređen dugi stol, te večernji ljetni povjetarac gosti uživali u potpuno nezaboravnoj atmosferi i ambijentu.
Osim gurmanskog doživljaja detaljno osmišljenog jelovnika privatnog šefa Luke Kraljevića doživljaj su upotpunili zvuci glazbe Josipa Drinovca na pianu, te Illiarda Shaba na violončelu.
 
‘Secret dinner’ prerasta u tradiciju i postaje mjesto važnih susreta, gdje se sjedinjuju kreativnost i kvaliteta. Upravo zahvaljujući sponzorima koji su to prepoznali ovaj event iz godine u godinu stvara nove i još bolje priče. Partneri projekta su: Grad Ljubuški zajedno s gradonačelnikom Vedranom Markotićem, Turistička zajednica grada Ljubuškog, Jana, Nutrilab, Mercedes-Benz Auto Lijanović d.o.o., Inel, Carska vina Grge Vasilj, Gin Mare, Berny, Džajić Komerc te Centrotours. Zahvaljujući njihovoj podršci i prepoznatom radu na ovakvim projektima, NutriCentar će i dalje biti podrška široj zajednici i svakom pojedincu koji žudi za promjenom.
 
Zastanimo na trenutak, osvrnimo se na prirodu, pokušajmo razumjeti njene cikluse i krenimo živjeti u skladu s njom. Otpustimo sve što nam ne treba i umjesto slaloma  između brojnih obveza okrenimo se sebi i pokušajmo  živjeti u trenutku.
 
 
 

Objava Ana Bavrka i Tomislav Cvitanušić pričali o tome kako doista živjeti u skladu s prirodom pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?