Mađari otkazali sastanak s njemačkom ministricom, Njemačka iznenađena

Mađari otkazali sastanak s njemačkom ministricom, Njemačka iznenađena

Link na izvornu vijest

“Zbog nepredviđene promjene u ministrovu kalendaru, ministarstvo vanjskih poslova zatražilo je da se posjet održi kasnije, nadamo se u bliskoj budućnosti”, priopćilo je ministarstvo.

“Razlog je isključivo tehnički, a ne politički”, tvrde.

Njemačka iznenađena otkazivanjem

Njemačko ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je u petak da je iznenađeno otkazivanjem te da je potrebna “ozbiljna i iskrena” rasprava nakon sastanka mađarskog premijera Viktora Orbana s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u petak.

Sastanak u Moskvi bio je prvi sastanak čelnika EU s Putinom u Moskvi od travnja 2022., dva mjeseca nakon što je Moskva pokrenula potpunu invaziju na Ukrajinu.

Sastanak je razljutio neke čelnike Europske unije koji su upozorili na popuštanje Moskvi i rekli da Orban ne govori u ime EU.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?