U Ljubuškom potpisivanje ugovora vrijednih skoro 2 milijuna KM

U Ljubuškom potpisivanje ugovora vrijednih skoro 2 milijuna KM

Link na izvornu vijest

U Ljubuškom potpisivanje ugovora vrijednih skoro 2 milijuna KM

U srijedu, 10. srpnja u 18:00 sati u zgradi Gradske uprave u Ljubuškom bit će upriličeno potpisivanja ugovora o sufinanciranju projekata Korisnika sa sredstvima koja su osigurana u Proračunu Federacije BiH za 2024. godinu.

Grad Ljubuški će tim povodom posjetiti federalni ministar prostornog uređenja Željko Nedić sa svojim suradnicima koji će potpisati ugovore u vrijednosti od 1.948.000 KM.

Ovom prilikom bit će potpisan 21 ugovor sa sljedećim korisnicima: Grad Ljubuški, Grad Široki Brijeg, Općina Grude, Općina Posušje, Župa svetog Mihovila arkanđela Drinovci Grude, Grad Mostar, Grad Stolac, Općina Čitluk, Općina Neum i Općina Ravno.

Radi se o potpisivanju ugovora za: “Kapitalni transferi drugim razinama vlasti i fondovima – sudjelovanje Vlade FBiH u sufinanciranju županijskih i lokalnih zajednica – zaštita nacionalnih spomenika”, “Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za projekt utopljavanja zgrada radi uštede energije” i “Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za sanaciju šteta nastalih uslijed poplava i klizišta”, najavili su iz Grada Ljubuškog.

 

Objava U Ljubuškom potpisivanje ugovora vrijednih skoro 2 milijuna KM pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?