Vatrogasci uklonili poskoka iz dvorišta obiteljske kuće u Hercegovini

Vatrogasci uklonili poskoka iz dvorišta obiteljske kuće u Hercegovini

Link na izvornu vijest

Danas oko 11 sati, stolački vatrogasci su uspješno intervenirali u uklanjanju poskoka iz dvorišta obiteljske kuće na Aladinićima. Mještanin je, uočivši zmiju, odmah pozvao vatrogasce kako bi sigurno uklonili ovu opasnu životinju iz njegova dvorišta, piše Stolac city.

Vatrogasci su stigli na mjesto događaja i odmah krenuli u akciju. Kako su izjavili za Stolac.city, vruće vrijeme je učinilo zmiju bržom i agresivnijom, što je dodatno otežalo njihov zadatak. Poskok se uvukao pod zemlju, čime je operacija postala zahtjevnija

Vješti vatrogasci … 

Unatoč izazovima, vatrogasci su pokazali svoju vještinu i stručnost te su nakon nekoliko pokušaja uspjeli uhvatiti zmiju. Nakon što su je sigurno uklonili iz dvorišta, poskoka su pustili u prirodu, daleko od naseljenog područja.

Ova brza i uspješna intervencija stolačkih vatrogasaca još jednom je pokazala njihovu spremnost i predanost osiguravanju sigurnosti mještana. Zahvaljujući njihovom profesionalizmu, jedna opasna situacija je riješena bez ikakvih posljedica.

Pozivamo sve građane da u sličnim situacijama odmah kontaktiraju vatrogasce ili druge nadležne službe kako bi se izbjegle moguće nesreće i osigurala sigurnost svih sudionika.

 

The post Vatrogasci uklonili poskoka iz dvorišta obiteljske kuće u Hercegovini first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?