Općina Grude raspisala natječaj za posao

Općina Grude raspisala natječaj za posao

Link na izvornu vijest

Općine Grude objavila je javni natječaj za prijem u radni odnos namještenika:

Viši referent za održavanje imovine – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme

Opis poslova:

  • brine za imovinu u vlasništvu općine Grude,
  • poslovi redovnog održavanja imovine u vlasništvu općine Grude,
  • obavlja poslove čuvara i vodiča u Avanturističkom parku Peć-Mlini,
  • vrši naplatu karata u Avanturističkom parku Peć – Mlini,
  • vodi evidenciju o prodanim kartama
  • vodi evidenciu o broju posjetitelja Avanturističkog parka Peć-Mini,
  • obavlja i druge poslove po nalogu šefa odsjeka

Kandidati koji se prijave na Javni natječaj moraju ispunjavati opće uvjete propisane Zakonom o namještenicima u tijelima državne službe u Županj Zapadnohercegovačkoj (.Narodne novineŽupanije Zapadnohercegovačke”, broj: 16 /08, 14/13` i 6/20) i posebne uvjete propisane Pravilnikom o unutarnjem ustrojstvu jedinstvenog općinskog tijela prave općine Grude (Službeni glasnik općine Grude”, broj 1/22), i Pravilnika O izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu jedinstvenog općinskog tijela uprave općine Grude…

Javni natječaj ostaje otvoren 15 dana.

Prijave na javni națječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta javnog natječaja (original ili ovjerena kopija) dostaviti na adresu: Općina Grude, Fra Gabre Grubišića 4, 88340 Grude, ,,Prijava na javni natječaj za namještenika”, – NE OTVARATI-.

Više detalja i informacija o natječaju možete pogledati OVDJE.

Post Općina Grude raspisala natječaj za posao je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?