Međugorje spremno dočekuje 35. Molitveni festival mladih – Mladifest, koji će se održati od 1. do 6. kolovoza

Međugorje spremno dočekuje 35. Molitveni festival mladih – Mladifest, koji će se održati od 1. do 6. kolovoza

Link na izvornu vijest

Ovogodišnji Molitveni festival mladih u Međugorju – Mladifest trajat će od 1. do 6. kolovoza, održava se 35. put, a organizatori očekuju više od 50 tisuća mladih iz raznih dijelova svijeta, kao i više od 500 svećenika.

Sam susret posjetiteljima nudi duhovni odmor uz molitvu, različita svjedočanstva, procesiju, molitvu krunice, svete mise, pjesme, klanjanje, koncerte, plesove i nastupe zbora i orkestra sastavljenog, kako od domaćih, tako i od stranih glazbenika.

Mladifest počinje u četvrtak, 1. kolovoza, svečanom misom u 19 sati. Idući dan program započinje krunicom u 6 sati na Podbrdu kod Gospina kipa i traje sve do 20.30 sati kada će se održati procesija s Gospinim kipom.

poster
Subota, 3. kolovoza, rezervirana je za razna svjedočanstva kao i za večernju meditaciju sa svijećama.

Nedjelja, 4. kolovoza, i ponedjeljak, 5. kolovoza, nude bogat molitveno-kulturni program, a Mladifest se zatvara u utorak, 6. kolovoza, svetom misom na Križevcu u 5 sati ujutro.

Ovogodišnji program bit će na brojnim svjetskim jezicima, kao što je to bila praksa i svih prethodnih godina.

Inače, Mladifest je međunarodni susret mladih katolika koji se održava svake godine u Međugorju. Susret se od 1989. održava redovno od 1. do 6. kolovoza (susret ponekad počinje 31. srpnja) i na njemu sudjeluje više od 50.000 mladih i oko 500 svećenika iz cijeloga svijeta.

Vecernji.ba

The post Međugorje spremno dočekuje 35. Molitveni festival mladih – Mladifest, koji će se održati od 1. do 6. kolovoza appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?