Posuško lito: Zagorje je kroz dva dana bilo središte druženja i humanosti!

Posuško lito: Zagorje je kroz dva dana bilo središte druženja i humanosti!

Link na izvornu vijest

U Zagorju je i ove godine upriličen humanitarni dvodnevni kulturno-zabavni i športski događaj, u sklopu manifestacije Posuško lito!

Naime, u petak je na igralištu PŠ Zagorje program započeo revijalnom utakmicom za djecu, a bila je održana i dječja olimpijada. Nešto malo kasnije na rasporedu je bio i turnir u šijavici, na kojem su oni najvještiji u ovom starom športu pokazali svoje sposobnosti. Za glazbeni štimung pobrinuo se DJ Rajko, a obje večeri oni najmlađi su uživali u napuhancu.

Druga večer bila je u znaku glazbe; prvo je DJ zagrijao atmosferu, potom su nastupili redom djevojke iz KUD-a Vrisak Vir, zagangali su naši posuški gangaši kao i duvanjske gangašice, a Tomislav Kovač Strukić je zaguslio. Dragan Bošković pjesmom je uveo nazočne u središnji koncert, na kojem je nastupio poznati hercegovački glazbenik, čovjek iz naroda – Jozo Vučić, čiji su hitovi rado slušani na našim prostorima!

Posjećenost je oba dana događaja bila sjajna, i ugodno je iznenadila organizatore. Tim ljepše što je ovaj događaj bio humanitarnog karaktera, pa će se tako sva prikupljena sredstva biti usmjerena za potrebite u Zagorju. Predsjednik mjesne zajednice Zagorje Petar Bešlić za naš je radio kazao kako je atmosfera bila odlična i posjećenost iznad svih očekivanja. Također, zahvalio je svima koji su na bilo kakav način pomogli da se ovaj događaj održi.

Nadamo se da će ovo lijepo i nadasve humano druženje nastaviti i u godinama koje su pred nama!






















Objava Posuško lito: Zagorje je kroz dva dana bilo središte druženja i humanosti! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?