Posušje: 22. memorijalni turnir vitez Mile Bošnjak u subotu donosi deset mečeva

Posušje: 22. memorijalni turnir vitez Mile Bošnjak u subotu donosi deset mečeva

Link na izvornu vijest

22. memorijalni turnir u borilačkim športovima pod nazivom „vitez Mile Bošnjak“ održat će se u subotu 17. kolovoza u gradskoj športskoj dvorani u Posušju. Očekuje nas deset borbi u tri borilačka sporta koji će okupiti imena iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, ali i najbolji natjecatelji domaćeg kluba, Kickboxing kluba „vitez Mile Bošnjak“ iz Posušja. Kao posebni gost najavljen je Ante Delija.

U subotu u Posušju za naš klub nastupiti će Gabrijel Begić, Matej Begić, Denis Bošnjak, Marin Penava, Ilija i Slavo Jukić, Ivan Miloš i Ivan Čamber.

„Pozivamo sve simpatizere borilačkih sportova da dođu i podrže naše predstavnike našeg kluba Vitez Mile Bošnjaka“, poručili su iz kluba.

U subotu će biti održane jedna borba profesionalnoga boksa, tri borbe tajlandskog boksa i šest borbi u K1. Sve počinje u 20 sati u gradskoj športskoj dvorani u Posušju. Ulaz je 10 KM.

Najavljujući memorijal u Posušju, trener u Kickboxing klubu „vitez Mile Bošnjak“ Posušje Miljenko Kutleša Roša je kazao da nas očekuju borbe u nekoliko borilačkih sportova, te da će i ove godine memorijal biti na tragu prošlogodišnje organizacije koja je bila jako uspješna. „Mi želimo pokazati jedan spektakl borilačkih sportova. Uključeni su boks, kickbxing i tajlandski boks. Prošle godine smo imali same pohvale, pa se nadam da će biti isto i ove godine, ako ne čak i nešto bolje“, kazao nam je trener Kutleša.

Inače, članovi Kickboxing kluba „vitez Mile Bošnjak“ Posušje u nedjelju su nastupili u Banovićima na otvorenom prvenstvu BiH u tajlandskom boksu gdje je nastupio Nikola Bešlić kadet u kategoriji -57 kg i osvojio drugo mjesto. Matej Begić, također kadet nastupio je u kategoriji +71 kg i osvojio prvo mjesto. Matej je tako i proglašen za najboljeg kadeta prvenstva. Mate Bošnjak je bio na dužnosti suca kao i Miljenko Kutleša Roša koji je bio i voditelj kluba.

Turnir je dakle međunarodnog karaktera i Kickboxing klub „vitez Mile Bošnjak“ ga organizira već dva desetljeća u čast i sjećanje na hrvatskog viteza i branitelja Milu Bošnjaka. „Mile Bošnjak je s nepunih 24 godine bio jedan od prvih iz Posušja koji se praktički u tenisicama, ali vođen srcem i ljubavlju za domovinu priključio hrvatskoj vojsci. 5. listopada 1991. godine u akcijama obrane grada Zadra herojski je poginuo. Naš klub već tri desetljeća ponosno nosi ime ovog velikog hrvatskog sina. Upravo je pokojni Mile Bošnjak bio idejni i izvršni inicijator registracije našega kluba. S ponosom, a putem našega sporta promoviramo našega viteza, našu općinu Posušje i ŽZH. Na našim turnirima sudjelovali su svi europski i svjetski sportaši kao natjecatelji i gosti“, kazali su nam iz Kickboxing kluba „vitez Mile Bošnjak“ Posušje.

Objava Posušje: 22. memorijalni turnir vitez Mile Bošnjak u subotu donosi deset mečeva pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?