Obnovljeni šujčki Dom kulture danas otvara svoja vrata   

Obnovljeni šujčki Dom kulture danas otvara svoja vrata   

Link na izvornu vijest

Obnovljeni šujčki Dom kulture danas otvara svoja vrata   
Obnovljeni hrvatski Dom “Stjepan Radić” danas u 17 sati službeno otvara svoja vrata i počinje sa radom. U prigodnom programu prilikom otvorenja Doma nastupit će dugogodišnji prijatelji i suradnici Mate Bulić i Tiho Orlić.
 
Šujica će i ove godine biti domaćin zanimljivim imenima iz svijeta sporta i estrade, pa će se tako u 18 sat, na školskom igralištu u Šujici odigrati malonogometni humanitarni turnir na kojemu će sudjelovati: Humane zvijezde Hrvatske, Reprezentacija svećenika Hrvatske, Reprezentacija HB županije i Veterani NK „ŠUJICA“.
 
Za Humane zvijezde nastupit će: Zlatko Dalić, voditelj ekipe, Mate Bulić, Tiho Orlić, Miroslav Bićanić, Ivan Vukadin, Ivan Buntić, Darko Čondrić, Vladimir Balić, Ivan Krstanović, Željko Mavrović, Mato Neretljak, Boris Živković, Primož Gliha, Kruno Simon, Željko Ačkar, Josip Kupreškić, Ivica Džambas, Goran Lovrinović i dr.
 
Nakon malonogometnog turnira u 20.30 sat na školskom igralištu održat će se koncert Tihe Orlić i prijatelja uz goste iznenađenja. Ulaznice za ovaj koncert moći ćete kupiti na nekoliko prodajnih mjesta u Šujici, Tomislavgradu i Kupresu, i na ulazu na školsko igralište. Sve će se održati pod pokroviteljstvom generalnog sponzora Eko Stridona iz Tomislavgrada, a prihod od prodaje ulaznica pomoći će Zakladi Franjo Nevistić da nastavi sa svojim hvalevrijednim radom. Uskoro će početi radovi na uređenju parka i izgradnji spomenika u blizini hrvatskog doma „Stjepan Radić“ u Šujici. Cjelokupni prihod od ovog humanitarnog glazbeno nogometnog spektakla usmjerit će se za uređenje parka i izgradnju spomenika poginulim hrvatskim braniteljima iz Šujice.

Objava Obnovljeni šujčki Dom kulture danas otvara svoja vrata    pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?