Požar kod Rakitna aktivan već treći dan: Pomoć stigla iz Širokog i Gruda

Požar kod Rakitna aktivan već treći dan: Pomoć stigla iz Širokog i Gruda

Link na izvornu vijest

Posuški vatrogasci se zajedno s kolegama već treći dan bore s velikim požarom kod Rakitna na Oštrcu koji je izbio nakon udara groma u petak poslijepodne.

Kako smo ranije pisali, radi se o požaru većih razmjera kojeg, uz nepristupačan teren, dodatno pogoršava vjetar.

U pomoć vatrogascima PVP Posušje i DVD Rakitno stigle su kolege iz DVD Kočerin, DVD Jare i DVD Gorica.

Iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Rakitno obavještavali su o situaciji navevši kako je iza njih izuzetno težak dan.

Vatra je ozbiljno zaprijetila kućama u naseljima Barišići i Tokići, ali su se uz pomoć navedenih vatrogasnih snaga spriječile ozbiljnije posljedice te se i dalje dežura.

Na teren je pristigao i Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke koji je iscrpljenim vatrogascima dostavio hranu i piće.

Objava Požar kod Rakitna aktivan već treći dan: Pomoć stigla iz Širokog i Gruda pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?