Prvi Dalićev popis nakon Eura: Modrić ostaje, a ima i novih imena

Prvi Dalićev popis nakon Eura: Modrić ostaje, a ima i novih imena

Link na izvornu vijest

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je prvi popis igrača nakon Europskog prvenstva i za nadolazeće utakmice u Ligi nacija koje se igraju početkom rujna.

Vatreni će igrati protiv Portugala 5. rujna u Lisabonu i tri dana kasnije protiv Poljske u Osijeku. U skupini Lige nacija s Hrvatskom se nalazi i Škotska.

Na popisu nema Marcela Brozovića koji se oprostio od reprezentacije. Ostaje Luka Modrić, vratio se Kristijan Jakić, kao i Duje Ćaleta-Car, a na popisu je prvi put napadač Igor Matanović i veznjak Petar Sučić

U odnosu na popis igrača s Eura, na njemu nema vratara Ivice Ivušića kojeg je zamijenio Dominik Kotarski.

Ispali su i Marko Pjaca te Marco Pašalić koji se nalaze na pretpozivu.

Popis igrača za utakmice protiv Portugala i Poljske:

Vratari: Dominik Livaković, Dominik Kotarski, Nediljko Labrović

Obrambeni: Joško Gvardiol, Duje Ćaleta-Car, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Marin Pongračić, Martin Erlić

Vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Luka Sučić, Kristijan Jakić, Martin Baturina, Petar Sučić

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Ante Budimir, Igor Matanović

Pretpozivi: Borna Barišić, Marko Pjaca, Ivica Ivušić, Marco Pašalić, Nikola Moro, Toni Fruk, Robert Ljubičić

Objava Prvi Dalićev popis nakon Eura: Modrić ostaje, a ima i novih imena pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?