Završena rekonstrukcija terena na stadionu Mokri Dolac

Završena rekonstrukcija terena na stadionu Mokri Dolac

Link na izvornu vijest

Nogometaši Posušja, nakon tri mjeseca “gostovanja” u Tomislavgradu, ponovno će zaigrati na svom Mokrom Docu nakon što je završena rekonstrukcija terena.
Radovi na stadionu Mokri Dolac počeli su prije tri mjeseca, a uključivali su rekonstrukciju terena u sklopu projekta kojeg Nogometni savez BiH provodi zajedno s klubovima i lokalnim vlastima.

Iako je na nekim stadionima rekonstrukcija probila planirane rokove, navijači Posušja mogu biti radosni jer su radovi trajali svega tri mjeseca i stadion će uskoro biti spreman za domaćinstvo nogometnih utakmica.

Posušje je objavilo fotografiju renoviranog travnjaka, a usput se i zahvalilo HNK Tomislav i Tomislavgradu koji su bili domaćini njihovih utakmica u Wwin ligi BiH.

“Ovim putem se Upravni odbor HŠK Posušje na čelu s predsjednikom zahvaljuje HNK Tomislav – Tomislavgrad, PU Tomislavgrad, te Općini Tomislavgrad na sjajnom prijemu našeg kluba i naših navijača tijekom igranja Wwin lige BiH na Gradskom Stadionu Tomislavgrad. Zaista smo se osjećali kao kod svoje kuće i naši navijači su uživali, te s ponosom možemo reći da imamo pravo i čvrsto prijateljstvo s HNK Tomislav”, saopćeno je iz kluba.

Također, Posušje je ozvaničilo da se vraća na Mokri Dolac te da svi u klubu jedva čekaju huk s tribina “zelenog dragulja”.

Objava Završena rekonstrukcija terena na stadionu Mokri Dolac pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?