Posušje: Potukli se u kafiću pa i zapucali, privedene tri osobe

Posušje: Potukli se u kafiću pa i zapucali, privedene tri osobe

Link na izvornu vijest

Policijska uprava Posušje je u petak dobila prijavu da je u jednom kafiću na području Posušja došlo do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom više osoba, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje MUP-a županije Zapadnohercegovačke (ŽZH).

U tučnjavi je korišteno i vatreno oružje. O događaju je obaviješten dežurni tužitelj županijskog Tužiteljstva ŽZH koji je ovlastio policijske službenike da urade očevid s ciljem razrješenja kaznenog djela iz članka 323 kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine ‘Izazivanje opće opasnosti’.

Na mjestu događaja, policajci su zatekli više osoba, te su tri osobe privedene u policijsku postaju gdje su zadržani do otrježnjenja.

Na mjestu događaja obavljen je očevid i pronađena je jedna čahura od ispaljenog metka. Kriminalistička istraga je u tijeku, te se poduzimaju dalje mjere i radnje kako bi se kompletirao predmet i uputilo odgovarajuće izvješće prema Tužiteljstvu ŽZH, potvrđeno je iz Ureda za informiranje MUP-a ŽZH za Hercegovina.info.

Iz ovog incidenta nitko nije zatražio liječničku pomoć, niti je itko hospitaliziran, potvrđeno je za naš portal iz MUP-a ŽZH.

Inače, na području MUP-a ŽZH proteklog vikenda zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira, a počinjeno je ukupno šest kaznenih djela.

Post Posušje: Potukli se u kafiću pa i zapucali, privedene tri osobe je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?