Mladi par iz Hrvatske koji se utopio u Ramskom jezeru bit će pokopan zajedno

Mladi par iz Hrvatske koji se utopio u Ramskom jezeru bit će pokopan zajedno

Link na izvornu vijest

Pozivamo vas da nam se pridružite u oproštaju i odavanju počasti njihovim mladim, prerano ugašenim životima. Neka nađu mir koji su zaslužili”, poručuju njihovi najbliži.

Posljednji ispraćaj djevojke i mladića, Anamarija Dolenčić (29) iz Ivanovca i Aleks Žnidarić (32) iz Nedelišća, koji su smrtno stradali kada su se kupali na Ramskom jezeru, bit će u ponedjeljak na groblju u Nedelišću. 

“S tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i sve koji su ih voljeli da će posljednji ispraćaj naše voljene kćeri i sina, sestre i brata, unuke i unuka, Anamarije i Aleksa, biti u ponedjeljak, 2. rujna, u 17 sati na groblju u Nedelišću. Pozivamo vas da nam se pridružite u oproštaju i odavanju počasti njihovim mladim, prerano ugašenim životima. Neka nađu mir koji su zaslužili”, poručuju njihovi najbliži, prenosi eMeđimurje.

Anamarija i Aleks stradali su kod mjesta Šćit 25. kolovoza. 

Tijelo djevojke izvučeno je iz jezera isti dan, dok je mladićevo pronađeno u idući dan nakon cjelodnevne potrage.

Njegovo tijelo se nalazilo na dubini od 19 metara i udaljeno 70 metara od obale Ramskoga jezera kod Šćita, rekao je tada za Hinu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije sa sjedištem u Mostaru Ljudevit Marić, dodavši kako su uvjeti za ronioce bili iznimno teški zbog slabe vidljivosti i mulja. 

Objava Mladi par iz Hrvatske koji se utopio u Ramskom jezeru bit će pokopan zajedno pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?