Dinamo ostao bez jednog od ključnih igrača uoči Hajduka i Bayerna?

Dinamo ostao bez jednog od ključnih igrača uoči Hajduka i Bayerna?

Link na izvornu vijest

Josip Mišić upitan je za Dinamove dvoboje protiv Hajduka i Bayerna.

Ključna karika Dinamovog veznog reda se ozlijedila na klupskom treningu. Mišića je zabolio mišić na jučerašnjem treningu i prema prvim prognozama trebao bi propustiti derbi protiv Hajduka 13. rujna te četiri dana kasnije Dinamovu prvu utakmicu Lige prvaka kod Bayerna u Münchenu.

U petak poslijepodne trebali bi se znati rezultati Mišićevih pregleda kod liječnika, javlja Index.

Mišić je ove sezone upisao šest nastupa u SHNL-u i kvalifikacijama za Ligu prvaka. Za momčad Sergeja Jakirovića odigrao je 531 minutu te upisao asistenciju.

U Dinamo je stigao 2020. godine iz lisabonskog Sportinga prvo na posudbu, a onda ga je Dinamo ljeto zatim otkupio za dva milijuna eura. U karijeri je još igrao za Rijeku, Osijek, Speziju, Sporting Lisabon i PAOK. Pet puta je bio prvak Hrvatske. Četiri titule ima s Dinamom i jednu s Rijekom, 2017. godine.

Objava Dinamo ostao bez jednog od ključnih igrača uoči Hajduka i Bayerna? pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?