Ministarstvo financija FBiH: U prvoj polovini rujna iz Proračuna FBiH isplaćeno 483 milijuna KM obveza

Ministarstvo financija FBiH: U prvoj polovini rujna iz Proračuna FBiH isplaćeno 483 milijuna KM obveza

Link na izvornu vijest

Ministarstvo financija FBiH: U prvoj polovini rujna iz Proračuna FBiH isplaćeno 483 milijuna KM obveza
Nakon što je u prvoj polovici tekućeg mjeseca isplaćeno 483 milijuna konvertibilnih maraka različitih obveza s Jedinstvenog računa trezora/riznice, Federalno ministarstvo financija priopćeno je da ovaj tjedan slijede isplate transfera raznih kategorija.

Tako su danas isplaćeni transferi prema poljoprivrednicima u iznosu od 16,5 milijuna KM kao i transferi za raseljene i izbjeglice u iznosu od 5,5 milijuna KM.

Također istoga dana iz federalnog proračuna za poticaje u industriji isplaćeno je 1,2 milijuna KM dok je transfer za kulturu i sport iznosio 0,8 milijuna KM.

Iz Federalnog ministarstva financija istakli su kako je za sutra (srijeda, 18. 9. 2024. godine) predviđena otplata dospjelih trezorskih zapisa u iznosu od 28,5 milijuna KM.

Objava Ministarstvo financija FBiH: U prvoj polovini rujna iz Proračuna FBiH isplaćeno 483 milijuna KM obveza pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?