Dvojica Sarajlija planirali ‘raznijeti’ bankomat u Mostaru, uhvaćeni s oružjem i eksplozivom

Dvojica Sarajlija planirali ‘raznijeti’ bankomat u Mostaru, uhvaćeni s oružjem i eksplozivom

Link na izvornu vijest

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Odjela za posebne namjene Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), lišili su slobode dvije osobe, A.A. (1978.) iz Zenice i A.M. (1983.) iz Sarajeva. Akcija je provedena u 11 sati, a u poslijepodnevnim satima izvršen je pretres stana u ulici dr. Ante Starčevića u Mostaru.

Po nalogu Općinskog suda u Mostaru, pretres je obavljen u 17:25 sati u stanu kojeg su osumnjičeni koristili zajedno s A.A. (1990.) iz Zenice, koji je uhićen prethodnog dana. Tijekom pretresa pronađeno je i zaplijenjeno sljedeće: dvije automatske puške s pripadajućim okvirima i tridesetak metaka, jedan pištolj, dvije crne moto kacige, dvije kape fantomke, jedna crna plastična maska, OBD skener za automobil, vakuum za staklo, crne gumene rukavice, alat za provalu automobilskih brava, razni alati za rezanje metala, dvogled i blokator signala.

Također, u vozilu marke VW Golf, koje su koristili osumnjičeni, pronađene su tri metalne boce s nepoznatim sadržajem, crijevo s manometrom te četiri metalne cijevi s elektrodama za zavarivanje.

Nad osumnjičenima je provedena kriminalistička obrada, dok će A.A. (1978.) biti predan Sudskoj policiji radi sprovođenja u Kazneno-popravni zavod u Tuzli.

Istraga u ovom slučaju se nastavlja.

www.abcportal.info

The post Dvojica Sarajlija planirali ‘raznijeti’ bankomat u Mostaru, uhvaćeni s oružjem i eksplozivom first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?