Mokri Dolac blista: Stadion u Posušju izgleda neprepoznatljivo

Mokri Dolac blista: Stadion u Posušju izgleda neprepoznatljivo

Link na izvornu vijest

Od 18:30 dvoboj sedmog kola danas igraju HŠK Posušje i FK Radnik Bijeljina, a to će biti i posebna utakmica na stadionu Mokri Dolac u Posušju.

Naime, utakmica sedmog kola Wwin lige igrat će se na novom hibridnom travnjaku koji je postavljen na stadionu.

Tako je Posušje još jedan od klubova koji je dobio novi teren i utakmice će biti puno bolje, ali i sama igra na terenu puno bolja.

Pored navedenog u klubu su maksimalno u ušminkali stadion i u ostalim segmentima.

Sređene su tribine, sve je očišćeno, spremne su klupe, tako da stadion Mokri Dolac blista i u jednom je novom ozračju.

HŠK Posušje je postavio i fotografije na klupsku stranicu, a slika govori nekad više od riječi.

Nema dileme da je Posušje klub koji zaslužuje sve pohvale što se tiče organizacije.

Obzirom da je klub u sjajnoj formi na startu sezone i činjenica da se vraćaju na svoj stadion, ne sumnjamo da će tribine večeras biti ispunjene.

Podsjetimo, Posušani su domaće utakmice igrali u Tomislavgradu dok je trajalo postavljanje novog travnjaka na stadion Mokri Dolac.

Posušje je trenutno trećeplasirano na tablici Wwin lige sa 11 bodova iz šest odigranih utakmica.

Objava Mokri Dolac blista: Stadion u Posušju izgleda neprepoznatljivo pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?