Fenomenalno Posušje pobijedilo Radnik i došlo do nova 3 boda

Fenomenalno Posušje pobijedilo Radnik i došlo do nova 3 boda

Link na izvornu vijest

Danas je HŠK Posušje na Gradskom stadionu Mokri Dolac ugostilo ekipu FK Radnik. Uz odličnu atmosferu, domaći tim je odnio pobjedu rezultatom 3:1.

U prvom dijelu utakmice, Posušje je nametnulo svoj stil igre, a njihova prednost došla je u 21. minuti kada je Dario Pavković sjajno poentirao i doveo svoju ekipu u vodstvo. Iako su gosti pokušavali uspostaviti ravnotežu, domaći su zadržali kontrolu i s tim rezultatom otišli na odmor.

Drugo poluvrijeme donijelo je još uzbuđenja. Posušje je nastavilo s kvalitetnom igrom, a ključni trenutak dogodio se u 52. minuti kada je Leonardo Petrović pronašao put do mreže. VAR tehnologija prvi put se aktivirala u ovoj utakmici, nakon što je pomoćni sudac prethodno poništio pogodak. Nakon pregleda snimke, potvrđena je regularnost pogotka, čime je stvoren još jedan povod za slavlje među domaćim navijačima.

U 80. minuti, Rijad Kobiljar se upisao u strijelce i postavio konačnih 3:0, no gosti nisu odustajali. U 89. minuti, Đorđe Pantelić je iz jedanaesterca smanjio rezultat na 3:1, ali to nije bilo dovoljno da promijeni ishod utakmice.

Ova pobjeda ne samo da je donijela važne bodove Posušju, već i pokazala napredak koji tim postiže pod vodstvom trenera Duška Vraneševića.

HŠK Posušje ovim rezultatom pokazuje da je ozbiljan kandidat u ligi, a s ovakvim pristupom i kvalitetom igre, sigurni smo da nas očekuje još mnogo uzbudljivih utakmica.

Objava Fenomenalno Posušje pobijedilo Radnik i došlo do nova 3 boda pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?