Bogat vikend za ljubuške sportske klubove – pogledajte sve nastupe i rezultate

Bogat vikend za ljubuške sportske klubove – pogledajte sve nastupe i rezultate

Link na izvornu vijest

Donosimo raspored nastupa i rezultate nekoliko ljubuških sportskih ekipa koje su nastupile protekli vikend.

BOĆANJE

Boćari Rastoka iz Prologa su u 2. kolu gostovali u susjednoj Čapljini kod istoimenog domaćina.

U zanimljivom susretu boćari Čapljine su slavili rezultatom 14:8 a najbolji igrač susreta bio je Ante Juka – Biba iz BK Čapljina.

Zanimljivo je da je Biba jučer igrao finalnu utakmicu trojki na turniru u Radišićima.

NOGOMET

U 6. kolu Druge lige F BiH – skupina Jug nogometaši Ljubuškog su jučer poraženi u Neumu od istoimenog domaćina 4:1, na poluvremenu je bilo 1:0 za domaću momčad.

Neumljani su poveli u 18. minuti golom Jure Lovrića iz jedanaesterca I tim rezultatom se otišlo na odmor.

Ljubušaci su izjednačili u 53. minuti golom Luke Bebeka. Međutim, domaćinima je trebalo samo šest minuta da vrate vodstvo, strijelac za 2:1 bio je Željko Sentić. Samo tri minute kasnije za 3:1 pogađa Stipe Vujnović, a točku na konačnih 4:1 u 82. minuti stavio je Tomislav Leženić.

Ljubuški je u Neumu nastupio u sljedećem sastavu:

Mate Ilić, Tomislav Bošnjak, Josip Šošić, Mateo Mucić, Mario Puljić, Noah-Luka Šimić, Bože Milas, Gabrijel Puljić, Luka Bebek, Franjo Vučić i Grgo Vasilj.

U drugom poluvremenu u igru su, umjesto Matea Mucića, Bože Milasa, Gabrijela Puljića, Luke – Noaha Šimića i Grge Vasilja ušli Luka Matijašević, Stanko Mišetić, Antonio Čuljak, Drago Barbarić i Ante Vegar.

Nakon šest odigranih kola na čelu ljestvice nalazi se NK Troglav 1918 iz Livna sa 14 bodova, a Ljubuški je 15. s tri osvojena boda.

U idućem kolu, koje je na rasporedu 29. rujna, Ljubuški će na Babovcu ugostiti momčad Čapljine koja se nalazi na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s 12 osvojenih bodova. Utakmica se igra s početkom u 15,30 sati.

KOŠARKA

Košarkaši Ljubuškog su protekli vikend nastupili na Memorijalnom turniru Marijofil Džidić u Mostaru koji je održan u organizaciji Košarkaškog kluba Zrinjski.

Na turniru su uz KK Ljubuški nastupili, domaćin HKK Zrinjski, KK Posušje i KK Leotar iz Trebinja.

U prvoj utakmici u subotu košarkaši Ljubuškog su poraženi od premijerligaša Leotara iz Trebinja rezultatom 87:66. Momci trenera Marina Bubala su, unatoč izostanku Marka Knezovića, pružili dobar otpor odličnoj momčadi iz Trebinja.

U utakmici za treće mjesto Ljubušaci su se susreli s domaćom momčadi Zrinjskog, koja je u prvom meču poražena od Posušja. Unatoč izostanku Marka Knezovića i Ante Kežića te davanju prilike mlađim igračima da iskažu svoj talent Ljubušaci su odigrali ravnopravnu i neizvjesnu utakmicu te su na kraju doživjeli poraz od tri koša razlike, završilo je 74:71 za domaćine.

RUKOMET

RK Izviđač Agram – RK Višegrad HED 34:30 (18:18)

Izviđač tek u drugom poluvremenu slomio otpor Višegrada

U 1.kolu Premijer lige BiH za žene u rukometu  ŽRK Izviđač iz Ljubuškog poražen je u Cazinu od domaće Krajine rezultatom 34:31, na poluvremenu je bilo 15:14 za domaćina.

Iz ŽRK Izviđač su imale velikih primjedbi na suđenje sudačkog para Berjan – Ilić.

U idućem kolu koje je na rasporedu 5. listopada rukometašice Izviđača će ugostiti ekipu Sloge 2013 iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, koja je u prvom kolu bila slobodna.

Video:

Druga momčad Izviđača odlično je startala u 1. ligi F BiH, skupina Jug. Oni su u subotu u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom ugostili momčad Međugorja I slavili s visokih 43:23. Pobjeda od 20 golova razlike osigurala je Ljubušacima prvo mjesto na ljestvici nakon prvog kola.

U 2. kolu druga momčad “Skauta” gostuje u Mostaru kod Veleža.

BOKS

U Čitluku održano 5. kolo Prve lige F BiH u Olimpijskom boksu – BK Ljubuški nastupio s četiri natjecatelja

U Čitluku održano 5. kolo Prve lige Federacije BiH u olimpijskom boksu

FUTSAL 3×3

Danas finalni dan 3×3 turnira “Pozdrav ljetu 2024.” u Lisicama

Danas finalni dan 3× 3 turnira “Pozdrav ljetu 2024.” u Lisicama

Radio Ljubuški

Objava Bogat vikend za ljubuške sportske klubove – pogledajte sve nastupe i rezultate pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?