Mažoretkinje Općine Čitluk treće u Europi

Mažoretkinje Općine Čitluk treće u Europi

Link na izvornu vijest

U juniorskoj kategoriji mažoretkinje iz Čitluka su osvojile treće mjesto. 
Jedan od najljepših gradova na svijetu, Venecija, proteklog vikenda bio je domaćin Europskog mažoret prvenstva! Posjet ovom gradu koji posjeduje posebnu ljepotu i šarm postao je jedna od najdražih uspomena svih naših djevojaka. 

 

Naime, Mažoretkinje Općine Čitluk i ove godine su briljirale i dokazale da su vrhunski mažoret tim osvojivši brončanu medalju u najtežoj kategoriji, juniorke štap! Osvojivši treće mjesto juniorke su nastavile nizati uspjehe na što smo svi iz kluba, ali i cijela Općina izuzetno ponosni! Ovakav dugogodišnji niz medalja rezultat je napornih i intezivnih treninga, predanosti djevojaka i trenera te podrške roditelja i obitelji svih članica!

 

Osim timske bronce, juniorka Lana Luburić osvojila je zlatnu medalju u kategoriji Juniori solo pom-pon te Leona Barbarić i Petra Martinović Juniori duo štap.

 

U Veneciji su osim juniorki nastupile i naše djevojčice iz kadetskog sastava na ADA mažoret festivalu i oduševile svojim nastupom te pokazale kako će se Čitluk i u narednim godinama krasiti titulama i medaljama!
Iz kluba se zahvaljujemo načelniku Marinu Radišiću na dugododišnjoj pomoći i suradnji , MZ Krehin Gradac i MZ Vionica na velikodušnoj pomoći i solidarnosti za termine u svojim prostorijama. Također velika zahvala ide brojnim firmama koji su svojim donacijama finacijski olakšali pripremu i odlazak na natjecanje, te firmi Leda i Lasta koji su donacijama svojih proizvoda pomogli organizaciju obroka za natjecanje!
Mažoretkinje Općine Čitluk pozivaju sve zainteresirane djevojčice da nam se pridruže, a informacije mogu dobiti na broj 063 915 386 i na instagram profilu mazoretkinje.citluk.

The post Mažoretkinje Općine Čitluk treće u Europi appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?