Međugorski poduzetnik Juričić tvrdi da mu Krezić duguje 1,3 milijuna KM te da ne poznaje osumnjičene za napad

Međugorski poduzetnik Juričić tvrdi da mu Krezić duguje 1,3 milijuna KM te da ne poznaje osumnjičene za napad

Link na izvornu vijest

Redakciji Hrvatskog Medijskog Servisa upućen je “zahtjev za objavu demantija/ispravak neistinitih navoda” objavljenih u članku ‘Krezić tvrdi da ga poduzetnik iz Međugorja reketari za 1,3 milijuna KM: Tri dana su me pratili‘, objavljenom 21. rujna 2024. godine.

Demanti koji slijedi dostavio je Silvije Juričić, zastupan po odvjetničkom uredu Jelena Gagro & Nina Prskalo iz Čitluka, a prenosimo ga u cijelosti.

“U cilju istinitog informiranja javnosti, te prikazivanja stvarnog i činjeničnog stanja, ukazujemo na sljedeće:

Između gospodina Krezića i gospodina Juričića već dugi niz godina postoji poslovna suradnja. Naime, gospodin Juričić je društvo NSoft, koje je u vlasništvu gospodina Krezića, povezao sa velikom kladioničkom firmom s kojom je firma NSoft ostvarila uspješnu suradnju i značajne prihode, te je među strankama postojao dogovor da će se gospodinu Juričiću za uspješno obavljen posao redovno isplaćivati posrednička naknada i to sve dok navedena suradnja bude trajala.

Prvih nekoliko godina posrednička naknada se uredno isplaćivala, u gotovom novcu ili u obliku kompenzacije, a evidenciju isplata vodio je direktor društva NSoft skupa sa gospodinom Juričićem, u obliku matematičkih tablica za svaki mjesec i svaku godinu.

Međutim, posljednjih 5 godina gospodin Krezić prestao je isplaćivati dogovorenu posredničku naknadu zbog čega ga je gospodin Juričić redovno podsjećao na dug koji se iz mjeseca u mjesec gomilao, te koji je naposljetku dosegao iznos od 1.302.500,00 KM.

Posebno ističemo da su gospodin Juričić i gospodin Krezić bili, ne samo poslovni suradnici, nego i prijatelji, te su se redovno sastajali u prostorijama društva NSoft gdje je gospodin Juričić i došao 5 dana nakon objavljenog napada, i to na zakazani sastanak sa gospodinom Krezićem, koji se na sastanku opće nije pojavio, nego je na isti poslao svoje tjelohranitelje.

Kasnije u svojoj objavi gospodin Krezić zloupotrebljava dolazak gospodina Juričića u svoju firmu, te objavljuje njegovu sliku kao poveznicu napada koji se prethodno dogodio.

Oštro odbacujemo navode gospodina Igora Krezića, koji našeg mandanta bez ikakvih valjanih dokaza povezuje sa napadom kojeg su (prema njegovim navodima) izvršili gospodin Robert Mišković i Dino Lovrić.

Gospodin Juričić osporava svaku i najmanju mogućnost implikacije i vezivanja ovog ili bilo kojeg drugog napada na gospodina Krezića, a u odnosu na Roberta Miškovića i Dinu Lovrića, koji su po navodima gospodina Krezića osumnjičeni za počinjeni napad, ističe da iste uopće ne poznaje, nikada nije bio s njima u društvu, niti se sa istima sastao. Navode o imenima naprijed navedenih osoba ističemo sa rezervom, svjesni činjenice da istraga u povodu počinjenog napada napada nije okončana.

Sukladno svemu naprijed navedenom, a u cilju obrane ugleda i časti našeg mandanta, kojem se bez valjanog pravnog osnova i valjanih dokaza na teret stavlja počinjenje ovog kaznenog djela, apeliramo na žurnu objavu demantija od strane Vaše novinarske kuće!

S poštovanjem!

Čitluk 24.09.2024.godine

Silvije Juričić po punomoćnicama

Zajednički odvjetnički ured jelena Gagro & Nina Prskalo“, navodi se u demantiju.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?