Ljubuški: Audicija za manifestaciju „Umro sam, al sam živ“

Ljubuški: Audicija za manifestaciju „Umro sam, al sam živ“

Link na izvornu vijest

Klub kulture „Libuša“ ponovno vam donosi jesensku glazbenu čaroliju „Umro sam, al’ sam živ“.  Pozivamo sve koji vole i znaju pjevati da uljepšaju naše koncerte. Zajedno ćemo se prisjetiti preminulih glazbenih velikana, ali i pokazati koliko je nadarenih ljudi oko nas.

Pjevate pop, rock, blues, jazz? Imate deset, trideset ili šezdeset godina? – Nije bitno, svi žanrovi i dobne skupine su dobrodošli!

Prijave šaljite na [email protected] ili na broj 063/830-896 najkasnije do 30. rujna. U prijavi navedite svoje ime i prezime, godine, kontakt telefon, pjesmu koju namjeravate izvesti na audiciji i izvođača originala.

Audicija će se održati 3. listopada 2024. godine (četvrtak) u 19,30 sati u Osnovnoj školi Ivane Brlić – Mažuranić na Gračinama.

Dobro došli!

Objava Ljubuški: Audicija za manifestaciju „Umro sam, al sam živ“ pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?