Knezović prekucao igricu, Privaljčani se još jednom odazvali i pokazali odanost njemu i HDZ BiH

Knezović prekucao igricu, Privaljčani se još jednom odazvali i pokazali odanost njemu i HDZ BiH

Link na izvornu vijest

‘Privalj nije među većim mjesnim zajednicama u Širokom Brijegu ali smo izuzetno odani HDZ-u BiH, naš postotak glasova za HDZ BiH je gotovo stopostotan što je svojevrsni rekod na izborima u BiH’, riječi su Daria Knezovića predsjednika TO HDZ BiH Privalj, inače zastupnika u federalnom Parlamentu koji je otvorio predizbornu tribinu HDZ BiH u Privalju na koju se okupilo oko tristo mještana.

Knezović je govorio o izuzetno dobroj suradnji između ove mjesne zajednice i Grada Širokog Brijega. Spomenuo je velike projekte koji su potpuno završeni u Privalju, Vodovodna mreža, nogostup i rasvjeta su projekti koje su Grad na čelu sa gradonačelnikom Mirom Kraljevićem i u suradnji sa MZ Privalj potpuno završili.

Domaćin Knezović je uz burne apaluze održao dosta emotivan govor prožimajući projekte i njihovu besprijekornu realizaciju zahvalivši gradonačelniku ali i ostalim strukturama i razinama vlasti. U jednom trenutku se dotakao i političke izborne konkurencije te im poručio da se nemaju čemu nadati na Privalju.

‘Privalj je uvijek bio uz HDZ, tako će ostati i sada, naša podrška u ovoj mjesnoj zajednici je skoro stopostotna. Dok se Knezović obraćao prisutnima, mještani su priredili vatromet pa je sve izgledalo spektakularno.

Nakon domaćina prisutnima se obratio i aktualni gradonačelnik Miro Kraljević koji se zahvalio Privaljčanima na dugogodišnjoj podršci i odličnoj suradnji. Spomenuo je kao je siguran da će se dobra suradnja nastaviti i sa budućim gradonačelnikom Ivom Pavkovićem.

Nositelj liste Vilson Crnjac je govorio o važnosti izlaska na izbore, pojasnio neka izborna pravila koja ne idu na ruku HDZ-u te pozvao sve prisutne da iziđu na zbore i daju svoj glas listi HDZ BiH te Ivi Pavkoviću kandidatu za gradonačelnika Širokog Brijega.

Na kraju je za govornicu izišao i kandidat za gradonačelnika Ivo Pavković koji se kratko predstavio te prisutne upoznao sa svojim programom i budućim djelovanjem.

Pavković je spomenuo projekte koji su završeni i vrijedni su 17 milijuna KM a također je dodao da su i drugi projekti u njegovom fokusu za naredne četiri godine.

Na kraju je domaćin Knezović okupljenima predstavio listu HDZ BiH za Gradsko vijeće Grada Širokog Brijega.

Nakon predizbornog programa nastavljeno je druženje mještana uz odličan roštilj i točeno pivo.

www.abcportal.info

The post Knezović prekucao igricu, Privaljčani se još jednom odazvali i pokazali odanost njemu i HDZ BiH first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?